Revisie mogelijk

Snel overzicht

U heeft ongetwijfeld gemerkt dat de accu van uw Batavus E-Blockbuster door de jaren heen een groot gedeelte van de capaciteit heeft verloren. Gelukkig is het niet nodig om een gloednieuwe Batavus E-Blockbuster fietsaccu aan te schaffen, omdat de meeste onderdelen van uw accu hergebruikt kunnen worden. Alleen de energiecellen van uw accu worden bij revisie vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw E-Blockbuster fietsaccu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt de oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum, en ontvangt deze met nieuwe energiecellen in huis.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

Batavus E-Blockbuster revisie: hoe werkt het?

Batavus E-Blockbuster accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Batavus E-Blockbuster fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw fietsmodel en kiest het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel.

Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Batavus E-Blockbuster accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Batavus E-Blockbuster accu

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben wordt deze uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, zullen ze verwijderd en vervangen worden door A-grade cellen van Samsung of Panasonic.

Normaalgesproken wordt bij revisie de behuizing en elektronica van de oude batterij intact gelaten. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk voldoende energie produceert. 

Batavus E-Blockbuster accu retour

3. De fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per email als de revisie succesvol voltooid is. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu heeft u recht op 12 maanden garantie. 

Wij adviseren klanten om de gereviseerde accu eerst volledig op te laden en daarna in een keer geheel te ontladen (zonder tussentijds bijladen). Deze cyclus kan vervolgens een aantal keren herhaald worden om ervoor te zorgen dat de accu zo snel mogelijk de maximale capaciteit bereikt.

Wat mag u verwachten van de Batavus E-Blockbuster na revisie?

Het vermogen van de accu bepaalt grotendeels hoeveel kilometer u met een volle accu kunt afleggen. Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius minstens even groot zijn als de oorspronkelijke actieradius (toen u de Batavus E-Blockbuster nieuw kocht). U moet daarbij wel altijd in beschouwing nemen dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren
  • temperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de elektrische fiets en bestuurder

Waarom uw Batavus E-Blockbuster reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Batavus E-Blockbuster accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf:
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Batavus door ons gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal revisies en door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn we in staat voor de meeste e-bikes een passende oplossing te vinden.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Snelle doorlooptijd:
Bij Fietsaccu-revisie.nl profiteert u niet alleen van de kwaliteit, maar ook van de snelheid van onze dienstverlening. Onze bedrijfsvoering is er logistiek op ingericht om u zo snel mogelijk weer van een fietsaccu te voorzien. Houd op het moment van bestellen altijd de actuele doorlooptijd in de gaten.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw fietsmodel? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel E-Blockbuster
Modeljaar fiets 2015
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 8,8 Ah
Vermogen originele accu in Wh 317 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden