Revisie mogelijk

Snel overzicht

U heeft vast gemerkt dat de accu van uw Batavus Intermezzo Easy door de jaren heen een groot gedeelte van de laadcapaciteit heeft verloren. Gelukkig is het niet nodig om een gloednieuwe Intermezzo Easy accu aan te schaffen, omdat de meeste onderdelen van uw accu prima hergebruikt kunnen worden. Bij revisie worden alleen de energiecellen van uw oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Intermezzo Easy accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt de fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en ontvangt deze met nieuwe energiecellen retour.


Is dit niet de Batavus Intermezzo Easy die u zoekt? Wellicht bent u op zoek naar revisie voor de Batavus Intermezzo Easy 2010

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

Intermezzo Easy revisie: wat zijn de stappen?

Intermezzo Easy 2011 accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude fietsaccu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Batavus Intermezzo Easy fietsaccu en plaatst een bestelling. Als de betaling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel.

Met behulp van dit label kunt u de accu kosteloos en verzekerd via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. Na afgifte bij een PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Intermezzo Easy 2011 accu reviseren

2. De Batavus Intermezzo Easy fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een test onderworpen om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

In sommige gevallen vervangen we ook het Battery Management System (elektronica), maar meestal wordt dit samen met de behuizing hergebruikt. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Intermezzo Easy 2011 accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een email met daarin een korte toelichting op de reparatiewerkzaamheden. U heeft standaard recht op 12 maanden garantie.

Wij adviseren altijd om de fietsaccu meerdere malen volledig op te laden, helemaal leeg te laten lopen en weer bij te laden tot 100%. Door de batterij op te laden tot 100% en vervolgens volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen), meet het BMS weer nauwkeurig wat de actuele capaciteit van de accu is.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Batavus Intermezzo Easy?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Batavus Intermezzo Easy reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Batavus Intermezzo Easy accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf:
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Batavus door ons gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal revisies en door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn we in staat voor de meeste e-bikes een passende oplossing te vinden.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Snelle doorlooptijd:
Bij Fietsaccu-revisie.nl profiteert u niet alleen van de kwaliteit, maar ook van de snelheid van onze dienstverlening. Onze bedrijfsvoering is er logistiek op ingericht om u zo snel mogelijk weer van een fietsaccu te voorzien. Houd tijdens het bestellen de actuele doorlooptijd in de gaten.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw fietsmodel? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel Intermezzo Easy
Modeljaar fiets 2011
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 10 Ah
Vermogen originele accu in Wh 266 Wh
Voltage 26.6V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden