Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert de accu van uw Batavus Mambo E-go niet meer zoals u voorheen gewend was? De kans is groot dat de capaciteit uw Mambo E-go accu door slijtage sterk afgenomen is. Het is echter niet goedkoop om een nieuwe fietsaccu aan te schaffen. Bij reviseren wordt alleen de battery pack van de accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Mambo E-go accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en ontvangt u de accu met nieuwe energiecellen retour.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

Mambo E-go revisie: wat zijn de stappen?

Batavus mambo e-go accu kopen

1. Kies het gewenste vermogen en stuur de versleten accu op

U selecteert het gewenste vermogen voor uw Batavus Mambo E-go fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. De versleten accu kan stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden.

Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Bij het PostNL pakketpunt ontvangt u een track&trace code waarmee de actuele status van het pakketje gevolgd kan worden.

Batavus mambo e-go accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Batavus Mambo E-go accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er een test plaats om de conditie van de energiecellen te controleren. Als de cellen versleten zijn wordt overgegaan op revisie.

Uw fietsaccu bestaat uit grofweg 3 componenten: de behuizing, het Battery Management System, en de batterij (opgebouwd uit energiecellen). In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw e-bike kan leveren.

Batavus mambo e-go accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u een email met daarin een toelichting op de werkzaamheden en track&trace code om de retourzending te volgen. Als u de gereviseerde accu retour ontvangen heeft is het verstandig om de accu eerst volledig op te laden, leeg te rijden en weer op te laden tot 100%. Door de volledige laadcyclus een aantal keren te herhalen stelt het elektronisch systeem opnieuw vast wat de daadwerkelijke capaciteit van de accu is.

Wat mag u verwachten van de Batavus Mambo E-go na revisie?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die u met een volle acculading kunt afleggen vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Batavus Mambo E-go reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het meest voordelige alternatief:
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Batavus Mambo E-go reviseren.

Transparantie van de kosten:
U wil vooraf weten hoeveel u met reviseren kunt besparen ten opzichte van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, in de meeste gevallen zijn onze klanten blij verrast met de prestaties van hun gereviseerde batterij. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen.

Uw pakketje gratis en verzekerd opsturen:
Nadat u een bestelling plaatst ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met bijgevoegd een verzendlabel. Als u dit label op het pakketje plakt wordt de accu kosteloos en verzekerd door PostNL naar ons reparatiecentrum vervoerd.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Specialist op het gebied van fietsaccu’s:
De meeste fietsaccu’s van Batavus kunnen door ons gereviseerd worden. Sommige accu’s worden door andere revisiebedrijven als ‘niet-reviseerbaar’ aangemerkt. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies en door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om ook deze modellen van een nieuwe batterij te voorzien.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een batterij ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij altijd een passende oplossing voor u te bieden. Komen onze reparateurs tot de conclusie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Snelle doorlooptijd:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u gelukkig nooit lang op uw nieuwe batterij te wachten. Houd op het moment van bestellen altijd de actuele doorlooptijd in de gaten.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw fietsmodel? Staat uw fietsmodel er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel Mambo
Modeljaar fiets 2012, 2013
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Kettingkast
Vermogen originele accu in Ah 8,7 Ah
Vermogen originele accu in Wh 313 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden