Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert de accu van uw Batavus Marcato E-go niet meer zoals u voorheen gewend was? De kans is groot dat de capaciteit van uw Marcato E-go accu als gevolg van slijtage sterk afgenomen is. Het vervangen van de accu voor een nieuw exemplaar is echter niet goedkoop. Bij reviseren wordt alleen de battery pack van de oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Marcato E-go accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en ontvangt de accu met nieuwe krachtige energiecellen retour.

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

Marcato E-go revisie: het proces

Batavus Marcato E-go accu kopen

1. U stuurt de oude Batavus Marcato E-go accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u het fietsmodel en het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een email met instructies en een verzendlabel. De oude accu kan stevig verpakt vanaf een PostNL pakketpunt bij u in de buurt verzonden worden.

Door gebruik te maken van het verzendlabel kunt u het pakketje kosteloos en verzekerd naar ons reparatiecentrum sturen. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Batavus Marcato E-go accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Batavus Marcato E-go accu

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen blijken de energiecellen versleten te zijn en gaan onze reparateurs over tot revisie.

Grofweg bestaat een fietsaccu uit 3 componenten: de behuizing; het Battery Management System (elektronica verantwoordelijk voor de aansturing van de batterij); en de batterypack met energiecellen. Meestal worden alleen de oude energiecellen verwijderd en vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen kan leveren.

Batavus Marcato E-go accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per email, zodat u weet wanneer de accu retour wordt gezonden.

Wij raden klanten altijd aan om de gereviseerde accu eerst 100% op te laden en vervolgens in een keer volledig te ontladen (zonder tussentijds bijladen). Door dit proces een aantal keren te herhalen wordt de maximale capaciteit van de batterij zo snel mogelijk bereikt. Door de batterij op te laden, leeg te rijden en weer volledig bij te laden, wordt opnieuw vastgesteld wat de actuele capaciteit van de accu is.

Wat mag u verwachten als u de Batavus Marcato E-go bij ons laat reviseren?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Batavus Marcato E-go reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Een voordelige, duurzame keuze:
Het is zonde om een volledig nieuwe fietsaccu aan te schaffen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren. Het hergebruiken van bestaande onderdelen zorgt voor een grote kostenbesparing.

Transparantie van de kosten:
U wil van tevoren duidelijkheid over de prijs voor het reviseren van uw Marcato E-go fietsaccu. Op die manier weet u direct welk bedrag u bespaart ten opzichte van een nieuwe accu. Bij ons is het niet nodig om een afspraak in te plannen en er hoeft ook geen offerte aangevraagd te worden.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is.

Gratis en verzekerd verzenden:
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:
Het vermogen zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze specialisten reviseren uitsluitend met A-grade energiecellen van Panasonic/Samsung.

Specialist in het reviseren van fietsaccu’s:
Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van Batavus door ons gereviseerd worden. Dagelijks verrichten onze reparateurs meerdere fietsaccu revisies en dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij ook voor de meer complexe modellen een passende oplossing vinden.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Vlotte doorlooptijd:
Omdat veel klanten dagelijks afhankelijk zijn van hun elektrische fiets, hechten wij veel waarde aan de snelheid van onze dienstverlening. Logistiek zijn wij erop ingericht om u zo snel mogelijk weer van een fietsaccu te voorzien. Houd tijdens het bestellen altijd de actuele doorlooptijd in de gaten.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte fietsmodel of vermogen? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel Marcato E-go
Modeljaar fiets 2012, 2013
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Kettingkast
Vermogen originele accu in Ah 9 Ah
Vermogen originele accu in Wh 324 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden