Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert uw Batavus Monaco E-go 2013 accu niet meer zoals u voorheen gewend was? De kans is groot dat de capaciteit van uw Monaco 2013 accu door slijtage sterk afgenomen is. Het is echter niet goedkoop om een gloednieuwe fietsaccu aan te schaffen. Bij revisie wordt alleen de battery pack van de oude accu vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Monaco E-go 2013 accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en ontvangt deze met nieuwe energiecellen retour.


Is dit niet de Batavus Monaco E-go die u zoekt? Wellicht bent u op zoek naar revisie voor de Batavus Monaco E-go 2014-2015

...

* Verplichte velden

€ 349,00

Details+

Batavus Monaco E-go 2013 revisie: wat zijn de stappen?

Batavus Monaco E-go 2013 accu verzenden

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Batavus Monaco E-go 2013 accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Batavus fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos.

Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis en verzekerd via PostNL verzonden. Na verzending ontvangt u tevens een track&trace code om de status van het pakketje te volgen.

Batavus Monaco E-go 2013 accu reviseren

2. Uw Batavus Monaco E-go 2013 fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Grofweg bestaat een fietsaccu uit 3 componenten: de behuizing, het Battery Management System (BMS), en de battery pack met energiecellen. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic.

Alleen als tijdens de reparatie blijkt dat er additionele werkzaamheden nodig zijn als gevolg van een defect, zal tussentijds contact opgenomen worden en beslist u over de vervolgstappen. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Batavus Monaco E-go 2013 accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu is het aan te raden om de accu een aantal keren volledig op te laden en vervolgens helemaal leeg te rijden. Door de batterij op te laden, leeg te rijden en weer bij te laden tot 100%, stelt het BMS nauwkeurig vast wat de actuele capaciteit van de accu is.

Wat mag u verwachten van de Batavus Monaco E-go 2013 na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Ah) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houd er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • gevraagde trapondersteuning
  • bandenspanning
  • diverse omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Batavus Monaco E-go reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Het goedkoopste alternatief:
Na 3-5 jaar verkeert uw e-bike vaak nog in prima conditie en hetzelfde geldt voor de meeste componenten van uw fietsaccu. Het is daarom zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Batavus Monaco E-go 2013 accu reviseren.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten welk bedrag u met reviseren bespaart t.o.v. de aankoop van een nieuwe accu? Bij Fietsaccu-revisie.nl is het niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen en hoeft ook geen afspraak ingepland te worden: voordat u de accu opstuurt is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Diverse veilige betalingsmethoden, ook achteraf:
Wij begrijpen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, wij zijn ervan overtuigd dat u net als de meeste klanten tevreden bent met de prestaties van de gereviseerde batterij. Daarom bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis en verzekerd uw accu opsturen:
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u kosteloos en verzekerd via PostNL uw fietsaccu opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
De capaciteit van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Gespecialiseerd revisiebedrijf:
Op een enkel model na kunnen alle fietsaccu’s van Batavus door ons gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal revisies en door onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn we in staat voor de meeste e-bikes een passende oplossing te vinden.

Standaard 12 maanden garantie:
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens de test blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Snelle doorlooptijd:
Bij Fietsaccu-revisie.nl profiteert u niet alleen van de kwaliteit, maar ook van de snelheid van onze dienstverlening. Onze bedrijfsvoering is er logistiek op ingericht om u zo snel mogelijk weer van een fietsaccu te voorzien. Houd bij het plaatsen van uw bestelling de actuele doorlooptijd in de gaten.

Hoogwaardige service met persoonlijk advies:
Twijfelt u tijdens het bestellen welke optie past bij uw fietsmodel? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel Monaco E-go
Modeljaar fiets 2013
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 11 Ah
Vermogen originele accu in Wh 317 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden