Revisie mogelijk

Snel overzicht

Presteert uw Batavus Personal Bike E-go accu niet meer zoals u voorheen gewend was? De kans is groot dat de capaciteit van uw Batavus Personal Bike E-go fietsaccu als gevolg van slijtage sterk afgenomen is. Het is echter niet goedkoop om een gloednieuwe fietsaccu aan te schaffen. Bij reviseren wordt alleen de oude vervangen, wat tot een grote kostenbesparing leidt. Uw Personal Bike E-go accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig: u selecteert het gewenste vermogen, stuurt uw oude fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum en ontvangt deze als nieuw retour.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Details+

Personal Bike E-go revisie: hoe werkt het?

Batavus personal bike e-go accu kopen

1. U stuurt de gebruikte fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert uw fietsmodel en kiest vervolgens het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Als dit op het pakketje geplakt wordt kan de oude accu gratis en verzekerd opgestuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt.

Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode. Zo kunt u elk moment volgen waar het pakketje zich bevindt.

Batavus personal bike e-go accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Batavus Personal Bike E-go accu

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben zal deze eerst een capaciteitstest ondergaan. De fietsaccu wordt zorgvuldig uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, zullen ze verwijderd en vervangen worden door A-grade cellen van Samsung of Panasonic.

Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen of cellen met een hogere energiedichtheid in de accu gemonteerd. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk voldoende energie produceert.

Batavus personal bike e-go accu retour

3. De fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per email als de revisie succesvol voltooid is. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. In dit bericht worden bovendien de nieuwe accuspecificaties nader toegelicht. Na ontvangst van de gereviseerde fietsaccu heeft u recht op 12 maanden productgarantie.

Wij adviseren klanten om de gereviseerde accu eerst volledig op te laden en daarna in een keer geheel te ontladen (zonder tussentijds bijladen). Deze cyclus kan vervolgens een aantal keren herhaald worden om ervoor te zorgen dat de accu zo snel mogelijk de maximale capaciteit bereikt. Door de batterij vanaf 100% leeg te rijden en weer volledig op te laden, stelt het batterij management systeem opnieuw vast wat de actuele capaciteit van de fietsaccu is.

Wat mag u verwachten van de Batavus Personal Bike E-go na revisie?

Het vermogen dat u selecteert is rechtstreeks van invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. U mag ervan uitgaan dat de afstand die met een volle acculading afgelegd kan worden, vergelijkbaar is met de afstand die u een aantal jaren geleden gewend was. Als u kiest voor een grotere laadcapaciteit zal de actieradius logischerwijs toenemen. Houd er wel altijd rekening mee dat er nog een aantal factoren cruciaal zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • sterkte trapondersteuning
  • bandenspanning
  • verschillende omgevingsfactoren
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Personal Bike E-go reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Voordelig en duurzaam:
Het is zonde om een gloednieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen: voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Batavus Personal Bike E-go fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden. 

Transparant over de prijs:
Bij Fietsaccu-revisie.nl hoeft u vooraf geen afspraak in te plannen en is het ook niet nodig om een prijsofferte aan te vragen. Verder proberen wij te voorkomen dat u achteraf voor ongewenste verrassingen komt te staan: al voor het opsturen van de accu is bekend welk bedrag u voor revisie betaalt.

Achteraf betalen is mogelijk:
Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen.

Gratis, verzekerd en eenvoudig opsturen via PostNL:
Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u het pakketje met de accu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit energiecel:
Het vermogen van de fietsaccu is niet allesbepalend voor de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecel is wat dat betreft niet te onderschatten. Voor het reviseren gebruiken onze specialisten alleen A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw fietsaccu revisie specialist:
De meeste fietsaccu’s van Batavus kunnen in ons reparatiecentrum probleemloos gereviseerd worden. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies, zelfs voor modellen die door andere specialisten als ‘niet-reviseerbaar’ worden aangemerkt.

Standaard 12 maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na vervanging van de battery pack niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen we samen met u tot een geschikte oplossing te komen. Als tijdens het testen of repareren blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Snelle doorlooptijd:
Bij Fietsaccu-revisie.nl profiteert u niet alleen van de kwaliteit, maar ook van de snelheid van onze dienstverlening. Als u een bestelling plaatst is het raadzaam om de actuele doorlooptijd in de gaten te houden.

Persoonlijke service en advies:
Niet zeker welke revisie-optie het beste past bij uw fietsmodel? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl.

Specificaties+

Fietsmerk Batavus
Fietsmodel Personal Bike
Modeljaar fiets 2012, 2013
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Vermogen originele accu in Ah 10 Ah
Vermogen originele accu in Wh 240 Wh
Voltage 24V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden