Reviseren per e-bike

Kies het merk van uw fiets uit het overzicht door de merkenfilter te gebruiken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe werkt het?

Bestellen via Fietsaccu-revisie.nl werkt zeer eenvoudig in drie stappen:

1. U stuurt de accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U kiest het fietsmodel en selecteert het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Het pakketje met uw accu kan vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. 

2. Onze specialisten testen en herstellen uw accu

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt de batterij kort getest om de conditie van de energiecellen te controleren. Als blijkt dat de cellen versleten zijn worden deze verwijderd uit de behuizing en vervangen door een gloednieuwe battery pack. Vervolgens wordt de batterij opnieuw uitgelezen om te kijken of deze de gewenste capaciteit kan leveren.

3. U ontvangt de accu met nieuwe energiecellen retour

U ontvangt persoonlijk bericht per email als de batterij succesvol door de reparatie en de test gekomen is. Meestal heeft u de batterij dan een dag later retour. Ons advies is om de herstelde accu altijd volledig op te laden en vervolgens bijna leeg te rijden, zonder tussentijds bijladen. Het is aan te raden om zo'n volledige laadcyclus een aantal keren te herhalen om zo snel mogelijk te maximale capaciteit te bereiken.

Mijn e-bike staat er niet tussen: wat nu?

Als uw e-bike niet in het fietsenoverzicht terug te vinden kijkt u bij Revisie per accu, waar alle accu's per fabrikant gesorteerd zijn. Als uw accu daar ook niet tussen staat, vul dan het aanvraagformulier in. Wij zoeken dan uit of we uw specifieke accu kunnen herstellen en wat de eventuele mogelijkheden zijn tot uitbreiding van capaciteit.