Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Qwic
Type: 216 Wh
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 6 Ah (216 Wh)
Volt: 36v

Selecteer eerst het nieuwe vermogen van de accu na revisie. Het gekozen vermogen is van invloed op de afstand die u kunt fietsen. Na het plaatsen van de bestelling kunt u de versleten Qwic 216 Wh accu gratis opsturen ter revisie. In het reparatiecentrum worden de oude energiecellen vervangen, waardoor uw accu van binnen weer als nieuw is. Uitgebreide verzendinstructies volgen per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 299,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

6 maart

Details+

E-bikes met Qwic 216 accu

Vanaf 2010 zijn diverse Qwic e-bikes van de Base, City, Easy, Tour, Trend en Urban serie uitgerust met deze accu.

Qwic 216 Wh accu revisie: hoe werkt het?

Qwic 216 Wh accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Qwic 216 Wh accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert eerst het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Qwic 216 Wh accu reviseren

2. De Qwic 216 Wh accu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte capaciteitstest onderworpen. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Qwic 216 Wh accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de revisie succesvol afgerond is ontvangt u bericht per e-mail. Zo weet u precies wanneer de Qwic 216 accu retour gezonden wordt. In deze mail leest u verder hoe de batterij het beste gebruikt kan worden na revisie.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Qwic 216 Wh accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Specificaties+

Merk accu Qwic
Accu model 216
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 6 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 195 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden