Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Qwic
Type: 432 Wh
Plaats: Bagagedrager
Vermogen originele batterij: 12 Ah (432 Wh)
Volt: 36v

Eerst kiest u de capaciteit van de accu, wat mede bepalend is voor de afstand die u met ondersteuning kunt fietsen. Na het afronden van uw bestelling stuurt u de oude Qwic 432 Wh accu gratis op richting ons reparatiecentrum. De oude accu-cellen worden vervangen, waardoor u weer als vanouds kilometers kunt maken met de gereviseerde accu. Instructies voor het verzenden van de batterij ontvangt u via e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 399,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

E-bikes met Qwic 432 Wh accu

Vanaf 2010 zijn diverse Qwic e-bikes van de Base, City, Easy, Tour, Trend en Urban serie uitgerust met deze accu.

Qwic 432 Wh fietsaccu revisie: het proces

Qwic 432 accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest eerst het gewenste vermogen van de Qwic 432 accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een email met instructies en een verzendlabel. Uw gebruikte accu kan stevig ingepakt vanaf een PostNL pakketpunt verzonden worden. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Qwic 432 accu reviseren

2. De Qwic 432 fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een uitgebreide capaciteitstest onderworpen. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu geplaatst. Afsluitend wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Qwic 432 accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u bericht per e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour wordt gezonden. In de e-mail leest u verder hoe de accu het beste gebruikt kan worden na revisie.

Wat mag na revisie verwacht worden van de Qwic 432 Wh accu?

Het door u gekozen vermogen (Wh) bepaalt grotendeels de actieradius van uw e-bike. De afstand die u met een volle batterij kunt afleggen is na revisie minstens gelijk aan de afstand die u met een nieuwe accu aflegt. De actieradius wordt groter naarmate u kiest voor een grotere capaciteit. Echter, u dient er rekening mee te houden dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw elektrische fiets:

  • trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Specificaties+

Merk accu Qwic
Accu model 432
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Bagagedrager
Capaciteit originele accu in Ah 12 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 432 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden