Revisie mogelijk

Snel overzicht

Merk: Phylion
Type: XH370-10J frame
Plaats accu: Framebuis onder zadel
Vermogen originele accu: 10 Ah (360 Wh)
Volt: 37v

U geeft met de blauwe knop aan wat het vermogen van de batterij na revisie dient te worden. Het vermogen is van invloed op de actieradius van uw e-bike. Na het aanmaken van de bestelling kan uw gebruikte XH370-10J accu kosteloos naar ons reparatie-adres opgestuurd worden. Daar worden de oude energiecellen vervangen voor een volledig nieuwe batterij. Zo profiteert u weer jaren van een groter bereik. Instructies voor het verzenden van de accu ontvangt u automatisch per e-mail.

...

* Verplichte velden

€ 324,00

Verwachte retourdatum als u de accu vandaag opstuurt:

8 maart

Details+

Phylion XH370-10J frame accu revisie: wat zijn de stappen?

Phylion XH370-10J 37v accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Phylion 37v frame accu op

U kiest eerst het gewenste vermogen voor uw Phylion 37v frame fietsaccu en plaatst een bestelling. Nadat u besteld heeft ontvangt u vrijwel direct een bevestigingsmail met een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden.

Phylion XH370-10J 37v accu reviseren

2. De Phylion 37v frame fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte inspectie van de conditie van de accu. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Phylion XH370-10J 37v accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per email als de revisie succesvol afgerond is. In die email vindt u tevens instructies voor gebruik van de accu na revisie. Door het volgen van deze instructies brengt u de batterij zo snel mogelijk op de maximale capaciteit.

Wat mag u verwachten van de Phylion XH370-10J frame accu na revisie?

Afhankelijk van het gekozen vermogen (Wh) zal de actieradius na revisie weer minstens gelijk zijn aan de oorspronkelijke actieradius (toen u de elektrische fiets nieuw kocht). Het vermogen van de accu speelt namelijk een belangrijke rol bij het aantal kilometers dat u met een volle accu kunt afleggen. Houdt er wel rekening mee dat er nog een aantal factoren bepalend zijn voor de actieradius van uw e-bike:

  • niveau van trapondersteuning
  • bandenspanning
  • omstandigheden zoals tegenwind
  • buitentemperatuur
  • efficiëntie van de motor/aandrijving
  • rijgedrag
  • gewicht van de e-bike en bestuurder

Waarom uw Phylion XH370-10J frame fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Het voordeligste alternatief: 
Het is zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als u voor minder geld uw accu kunt laten reviseren. Daarbij biedt revisie vaak de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij uit te breiden.

Transparantie van de kosten:
Vooraf weten hoeveel u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Bij ons hoeft u van tevoren geen offerte aan te vragen. Ook komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren helder op het moment dat u bestelt.

Betalen mag zelfs achteraf:
Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden
Als uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u per email een verzendlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu gratis en verzekerd via PostNL opsturen naar ons reparatiecentrum.

Premium kwaliteit batterij:
Het vermogen van uw fietsaccu zegt niet alles over de actieradius en levensduur van de accu. De kwaliteit van de energiecellen speelt in dat opzicht een bepalende rol. Onze reparateurs maken uitsluitend gebruik van A-grade energiecellen van Panasonic of Samsung.

Specialist op het gebied van fietsaccu’s:
De meeste fietsaccu’s van Phylion kunnen door ons gereviseerd worden. Sommige accu’s worden door andere revisiebedrijven als ‘niet-reviseerbaar’ aangemerkt. Dagelijks voltooien onze reparateurs een groot aantal fietsaccu revisies en door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om ook deze modellen van een nieuwe batterij te voorzien.

12 Maanden garantie (no cure, no pay):
Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken. Blijkt dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:
Bent u niet zeker over het geschikte vermogen? Staat uw e-bike er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

Specificaties+

Merk accu Phylion
Accu model XH370-10J
Type energiecel Li-ion
Plaats fietsaccu Framebuis onder zadel
Capaciteit originele accu in Ah 10 Ah
Capaciteit originele accu in Wh 360 Wh
Voltage 36V
Doorlooptijd 2 Weken
Garantie 12 maanden