Koga accu revisie voor e-bike

Als u merkt dat de accu van uw Koga elektrische fiets steeds sneller leeg gaat is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen is het niet nodig om een nieuwe batterij te kopen. Wij kunnen namelijk uw Koga accu reviseren.

Helaas kunnen de elektrische fietsaccu's van Koga met ION-technologie niet door ons gereviseerd worden


Koga fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Koga accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Koga e-bike accu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert eerst de batterij die past bij uw Koga elektrische fiets en bepaalt het gewenste vermogen van de accu. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. U verpakt de Koga accu stevig in een doos en plakt ons label op het pakketje. Vanaf een PostNL pakketpunt kan uw accu gratis naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Koga accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum ondergaat de accu een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel oude battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen.

Koga accu retour

3. De gereviseerde accu ontvangt u retour en de batterij kan ‘gereset’ worden

Nadat uw fietsaccu gereviseerd en getest is krijgt u een e-mail. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder vindt u in deze e-mail instructies voor heringebruikname van de gereviseerde Koga accu. Het opvolgen van deze instructies brengt de batterij zo snel mogelijk aan de maximale capcaiteit.

Koga accu reviseren: service & garantie

In veel gevallen is uw e-bike na 3-5 jaar nog in goede conditie en hetzelfde geldt voor de meeste onderdelen van uw accu. Het is dan ook zonde om een volledig nieuwe Koga accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Koga accu reviseren en heeft u zelf de mogelijkheid om het vermogen van de batterij te kiezen. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als in het reparatiecentrum blijkt dat wij de accu niet kunnen reviseren hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken komt uw Koga accu gewoon in aanmerking voor revisie en heeft u recht op 12 maanden garantie.

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie mijn Koga accu reviseren?

Staat de accu van uw Koga elektrische fiets niet op onze website? Vul dan het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.