COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Koga accu revisie voor e-bike

Als u merkt dat de accu van uw Koga elektrische fiets steeds sneller leeg gaat is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen is het niet nodig om een nieuwe batterij te kopen. Wij kunnen namelijk uw Koga accu reviseren.

Helaas kunnen de elektrische fietsaccu's van Koga met ION-technologie niet door ons gereviseerd worden


Koga fietsaccu revisie: hoe werkt het?

U selecteert eerst de batterij die past bij uw Koga e-bike en bepaalt het gewenste vermogen van de accu. U ontvangt een e-mail met instructies en een verzendlabel na het voltooien van de bestelling. U verpakt de Koga accu in een doos en plakt ons label op het pakketje. Uw accu kan gratis ter reparatie opgestuurd worden.

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt de accu gecontroleerd en als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel het binnenwerk van uw oude Koga accu vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden.

Koga accu reviseren: service & garantie

In veel gevallen is uw e-bike na 3-5 jaar nog in goede conditie en hetzelfde geldt voor de meeste onderdelen van uw accu. Het is dan ook zonde om een volledig nieuwe Koga accu te kopen. Voor een lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Koga accu reviseren en heeft u zelf de mogelijkheid om het vermogen van de batterij te kiezen. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Daarom hebben klanten altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Blijkt uw batterij niet te repareren? Dan hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken komt uw Koga accu gewoon in aanmerking voor revisie en heeft u recht op 24 maanden garantie.

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie mijn Koga accu reviseren?

Staat de accu van uw Koga elektrische fiets niet op onze website? Vul dan het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp