Koga accu revisie

Als u merkt dat de accu van uw Koga elektrische fiets steeds sneller leeg gaat is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen is het niet nodig om een nieuwe batterij te kopen. Wij kunnen namelijk uw Koga accu reviseren.

Koga accu: veelgestelde vragen

Wat houdt Koga accu revisie in?

Tijdens het revisieproces wordt het batterijpakket uit de Koga batterij gehaald en vervolgens een volledig nieuw pakket geïnstalleerd. Deze vervanging maakt het mogelijk om weer voor een lange tijd te fietsen met een grotere actieradius.

Koga accu kopen of kiezen voor revisie?

Het is zonde om een compleet nieuwe Koga fietsaccu te kopen als veel componenten nog in goede staat zijn. Tijdens revisie worden alleen de slijtage onderdelen vervangen, waardoor de prijs een stuk lager is dan die van een nieuwe batterij.

Accu Koga actieradius vergroten?

Veel fietsers zijn ontevreden over de actieradius van hun fietsaccu, zelfs toen de accu nog nieuw was. Revisie biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een grotere capaciteit dan voorheen. Er worden meer of grotere energiecellen geplaatst, waardoor er meer kilometers gefietst kunnen worden met een volle accu.

Koga accu reviseren: wat zijn de mogelijkheden?

Nog niet al uw vragen beantwoord? Onze klantenservice helpt u graag verder. Neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp