Fietsaccu revisie per accu

Van deze merken kunnen wij de fietsaccu reviseren. Kies het merk van uw accu door op het logo te klikken.

Accu elektrische fiets reviseren: hoe werkt het?

Uw fietsaccu reviseren werkt heel eenvoudig: U selecteert eerst de accu die hoort bij uw e-bike en geeft aan wat de gewenste capaciteit van de batterij na revisie moet worden. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met instructies. Vervolgens kan uw accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum opgestuurd worden.

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben zal deze eerst gecontroleerd worden. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, wordt alleen de versleten batterypack van uw fietsaccu vervangen. Deze wordt vervangen door een nieuw cellenpakket met krachtige cellen van Samsung of LG. De electronica en ook de behuizing blijven zo veel mogelijk intact.

Wanneer de batterij succesvol door de reparatie en de test gekomen is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail vindt u ook een handleiding voor heringebruikname van de accu.

Waarom via Fietsaccu-revisie.nl mijn fietsaccu reviseren?

Voordelig zelf de capaciteit bepalen

Wanneer de accu-cellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de behuizing en elektronica vaak nog in prima conditie. Dit maakt het zonde om een nieuwe fietsaccu te kopen. Meestal kunnen wij voor een lager bedrag uw elektrische fiets accu reviseren, waarbij het mogelijk is om zelf de capaciteit te bepalen.

Service en garantie

Als u nog geen ervaring heeft met fietsaccu revisie is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden bent met de prestaties van de batterij na revisie. Als het binnenwerk van uw batterij wel succesvol hersteld is heeft u recht op 24 maanden garantie. 

Ik heb een ander merk: is fiets accu revisie mogelijk?

Staat uw fietsaccu niet in het overzicht? Helaas zijn nog niet alle fabrikanten op de website terug te vinden. Vul het aanvraagformulier in, zodat wij voor u kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon.

We helpen u via WhatsApp