Fietsaccu revisie per accu

Van deze merken kunnen wij de accu reviseren. Kies het merk van uw fietsaccu door op het logo te klikken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fietsaccu revisie voor uw e-bike: hoe werkt het?

Uw e-bike accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl is niet alleen voordelig, het is ook zeer eenvoudig:

ebike accu kopen

1. U stuurt de gebruikte fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert eerst de accu die hoort bij uw elektrische fiets en geeft aan wat het gewenste vermogen van de batterij na revisie moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

ebike accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren de accu van uw elektrische fiets

Wanneer wij de gebruikte accu ontvangen hebben zal deze eerst een korte test ondergaan. De batterij van de elektrische fiets wordt uitgelezen om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, zullen ze verwijderd en vervangen worden door nieuwe krachtige cellen van Samsung of Panasonic. 

Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen of cellen met een hogere energiedichtheid in de accu gemonteerd. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk voldoende energie produceert.

ebike accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Wanneer de batterij succesvol door de reparatie en de test gekomen is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail vindt u ook een handleiding voor heningebruikname van de accu. Door de instructies op te volgen brengt u de batterij zo snel mogelijk op de maximale capaciteit.

Waarom via Fietsaccu-revisie.nl mijn fietsaccu reviseren?

Voordelig zelf de capaciteit bepalen

Wanneer de energiecellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de behuizing en elektronica van uw accu vaak nog in prima conditie. Dit maakt het maakt het extra zonde om een volledig nieuwe e-bike accu te kopen. In veel gevallen kunnen wij voor een lager bedrag uw elektrische fiets accu reviseren. Daarbij heeft u de mogelijkheid om zelf de capaciteit te bepalen.

Service en garantie

Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om ook achteraf te betalen. Wij zijn ervan overtuigd dat u net als het merendeel van onze klanten tevreden bent met de prestaties van de batterij na revisie. Blijkt dat uw accu niet te reviseren is? Dan zijn er ook geen kosten voor u. Als de accu wel succesvol hersteld is heeft u recht op 12 maanden garantie. 

Ik heb een ander merk: kunnen jullie mijn e-bike accu reviseren?

Saat uw fietsaccu niet in het overzicht? Helaas zijn nog niet alle fabrikanten en modellen op de website terug te vinden. Vul het aanvraagformulier in, zodat wij voor u kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag antwoord. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon.