Flyer accu revisie voor e-bike

Uw Flyer accu geeft minder lang ondersteuning dan u voorheen gewend was? Gelukkig hoeft u geen gloednieuwe batterij te kopen. Wij kunnen de Flyer accu reviseren, zodat u weer minstens zo ver kunt fietsen als een aantal jaren geleden.


Flyer fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Uw Flyer accu reviseren werkt als volgt:

Flyer accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Flyer fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U selecteert de Flyer accu die hoort bij uw fiets en geeft aan wat de gewenste capaciteit na revisie moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis en verzekerd verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Flyer accu reviseren

2. De versleten Flyer accu wordt getest en gereviseerd

Bij ons reparatiecentrum volgt eerst een korte test om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt uw Flyer accu in aanmerking voor revisie, wat betekent dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor verse cellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gekozen vermogen worden er extra energiecellen in de behuizing gemonteerd.  Afsluitend wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de batterij het gewenste vermogen kan leveren.

Flyer accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u bericht per e-mail, zodat u weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder vindt u in die e-mail instructies voor heringebruikname van de accu. Als u de stappen in de handleiding volgt, wordt de maximale laadcapaciteit zo snel mogelijk bereikt.

Uw Flyer accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service & garantie

Tegen de tijd dat de batterij van uw e-bike versleten is, werken de meeste onderdelen nog prima. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Flyer accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Flyer fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden.

Het is begrijpelijk als u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, om die reden bieden wij de optie om ook achteraf te betalen. Als tijdens de reparatie blijkt dat we uw accu niet te reviseren is, hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken kunnen wij  onder problemen uw Flyer accu reviseren en heeft u recht op 12 maanden garantie.

Flyer accu revisie: wat is er mogelijk?

Kunt u de accu van uw Flyer elektrische fiets niet terugvinden? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.