Flyer accu revisie

Uw Flyer accu geeft minder lang ondersteuning dan u voorheen gewend was? Gelukkig hoeft u geen gloednieuwe batterij te kopen. Wij kunnen de Flyer accu reviseren, zodat u weer minstens zo ver kunt fietsen als een aantal jaren geleden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Flyer accu: veelgestelde vragen

Waarom gaat mijn Flyer fiets accu snel leeg?

Het is gebruikelijk dat na een aantal jaren fietsen een Flyer batterij steeds sneller leeg gaat. De accucellen zijn versleten en kunnen steeds minder energie opslaan.

Flyer accu revisie of nieuw kopen?

Een nieuwe Flyer accu kopen is een dure investering, wat revisie een steeds populairder alternatief maakt. Revisie houdt in dat alleen de slijtageonderdelen (accucellen) worden vervangen. De behuizing en elektronica blijft behouden. Dit levert een aanzienlijk kostenverschil op.

Wat is het bereik van mijn Flyer fietsen accu?

Het is lastig om het bereik van de accu Flyer uit te drukken in exacte kilometers. Dit is afhankelijk van verschillende factoren en kan sterk verschillen. De capaciteit is een hele belangrijke factor: hoe meer capaciteit, hoe meer kilometers per volle accu. Bij revisie is het mogelijk om de capaciteit te laten vergroten om zo de actieradius flink te verhogen.

Is Flyer accu reviseren altijd mogelijk?

Wanneer de batterij van uw Flyer e-bike nog ondersteuning geeft is revisie vrijwel altijd mogelijk. Met hoge regelmaat reviseren we de Flyer accu 36v en Flyer accu 26v. Overige vragen? Neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.

We helpen u via WhatsApp