COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Flyer accu revisie voor e-bike

Uw Flyer accu geeft minder lang ondersteuning dan u voorheen gewend was? Gelukkig hoeft u geen gloednieuwe batterij te kopen. Wij kunnen de Flyer accu reviseren, zodat u weer minstens zo ver kunt fietsen als een aantal jaren geleden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Flyer fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Uw Flyer accu reviseren werkt als volgt: U selecteert de Flyer accu die hoort bij uw fiets en geeft aan wat de gewenste capaciteit na revisie moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig en met behulp van ons label kan het pakketje gratis verstuurd worden vanaf een PostNL pakketpunt.

Bij ons reparatiecentrum volgt eerst een korte test om de staat van de batterij te bepalen. In de meeste gevallen komt uw Flyer accu in aanmerking voor revisie, wat betekent dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen voor verse cellen van Samsung of Panasonic.

Uw Flyer accu reviseren: service & garantie

Tegen de tijd dat de batterij van uw e-bike versleten is, werken de meeste onderdelen nog prima. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Flyer accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag reviseren wij uw Flyer fietsaccu. Bovendien heeft u vaak nog de mogelijkheid om de capaciteit van uw batterij naar wens uit te breiden.

Het is begrijpelijk als u graag eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen. Geen probleem, om die reden bieden wij de optie om ook achteraf te betalen. Mocht blijkt dat uw Flyer accu niet te repareren is, hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken kunnen wij zonder problemen uw Flyer accu reviseren en heeft u recht op 24 maanden garantie.

Flyer accu vervangen: wat is er mogelijk?

Kunt u de accu van uw Flyer elektrische fiets niet terugvinden? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.

We helpen u via WhatsApp