COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Aldi accu revisie voor e-bike

Krijgt u minder lang ondersteuning van uw Aldi accu? Meestal heeft dit te maken met capaciteitsverlies van de versleten batterij. Gelukkig is het mogelijk om de capaciteit te herstellen. Onze reparateurs kunnen namelijk uw Aldi accu reviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aldi accu reviseren: zo werkt het

Uw Aldi accu reviseren werkt als volgt: U kiest uw batterij model en selecteert de gewenste capaciteit. Na het afronden van de bestelling ontvangt u via e-mail een verzendlabel waarmee u kosteloos uw accu naar ons op kunt sturen.

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt de accu getest. De behuizing wordt vervolgens geopend om de oude accu-cellen te verwijderen. Daarna installeren we een volledig nieuw cellenpakket met A-grade cellen.

Een nieuwe Aldi fietsaccu kopen is niet meer nodig: het is goedkoper en milieuvriendelijker om uw Aldi accu te laten reviseren. Een bijkomend voordeel is dat de capaciteit vergroot kan worden. Wanneer in het reparatiecentrum blijkt dat revisie niet mogelijk is, hoeft u niets te betalen. Daarnaast bieden we de optie achteraf betalen. U ontvangt bij ons standaard 24 maanden garantie op een gereviseerde accu.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw Aldi accu?

Staat uw Aldi accu niet in het overzicht? Onze klantenservice helpt u graag verder. Vul het aanvraagformulier in of stuur een mail naar info@fietsaccu-revisie.nl. Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

We helpen u via WhatsApp