Giant accu revisie voor e-bike

Geeft uw Giant Twist accu steeds minder lang trapondersteuning? Een nieuwe batterij kopen is niet nodig: wij kunnen uw Giant accu reviseren en de capaciteit naar wens uitbreiden. De volgende Giant accu's komen in aanmerking voor revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Giant Twist accu revisie: wat zijn de stappen?

Reviseren van uw Giant Twist accu is niet alleen voordelig, maar ook heel eenvoudig:

Giant twist accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Giant accu op

U kiest de Giant accu die past bij uw e-bike en selecteert de gewenste accu-capaciteit na revisie. Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens pakt u de accu stevig in en stuurt het pakketje met ons verzendlabel op naar ons reparatiecentrum. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden.

Giant twist accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Giant accu

Na ontvangst van het pakketje volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Afhankelijk van het gewenste vermogen worden er extra energiecellen in de accu gemonteerd. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Giant twist accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder wordt in deze mail uitgelegd hoe de accu het beste weer in gebruik genomen moet worden. Op die manier bereikt de batterij zo snel mogelijk de maximale capaciteit.

Giant accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service en garantie

In tegenstelling tot de energiecellen zijn zowel de behuizing als de electronica van uw accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe Giant accu te kopen, als u deze voor een lager bedrag kunt laten reviseren en daarbij ook nog eens de capaciteit uitgebreid kan worden.

Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu. Als blijkt dat we uw Giant accu niet kunnen repareren hoeft u ook niets te betalen. Vanaf het moment dat u de accu retour ontvangen heeft geldt 12 maanden garantie. 

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie mijn Giant accu reviseren?

Staat de accu van uw Giant elektrische fiets er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.