COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Giant Twist accu

Geeft uw Giant Twist accu minder lang trapondersteuning? Een nieuwe batterij kopen is niet nodig: wij kunnen uw Giant accu reviseren en de capaciteit naar wens uitbreiden. Onderstaande typen komen in aanmerking voor Giant accu revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Giant accu reviseren: hoe werkt dat precies?

Reviseren van uw Giant Twist accu werkt eigenlijk heel eenvoudig: Kies de batterij die past bij uw e-bike en selecteer de gewenste accu-capaciteit na revisie. Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Het pakketje met ons verzendlabel kan vervolgens gratis opgestuurd worden ter reparatie.

Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Van uw oude Giant accu vervangen we dus alleen het binnenwerk. Na afloop van de reparatie wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen.

Giant accu reviseren: onze voordelen

In tegenstelling tot de energiecellen zijn zowel de behuizing als de electronica van uw accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe Giant accu te kopen, als u deze voor een lager bedrag kunt laten reviseren en daarbij ook nog eens de capaciteit uitgebreid kan worden.

Achteraf betalen voor onze dienstverlening is altijd mogelijk. Wij begrijpen het als u wil wachten met betalen tot de accu retour ontvangen is. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties. Als blijkt dat we uw Giant accu niet kunnen repareren hoeft u ook niets te betalen. Voor de gereviseerde batterij geldt 24 maanden garantie. 

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie mijn Giant accu reviseren?

Staat de accu van uw Giant elektrische fiets er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te bereiken via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp