Giant Twist accu

Geeft uw Giant Twist accu minder lang trapondersteuning? Een nieuwe batterij kopen is niet nodig: wij kunnen uw Giant accu reviseren en de capaciteit naar wens uitbreiden. Onderstaande typen komen in aanmerking voor Giant accu revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Giant accu: veelgestelde vragen

Wat is Giant accu revisie precies?

Revisie van de Giant e-bike accu werkt als volgt: de accubehuizing wordt geopend, het batterijpakket wordt vervangen en de behuizing wordt gesloten. Na afloop is de Giant fiets accu weer als nieuw en kan er weer jaren met ondersteuning worden gefietst.

Kan ik mijn accu Giant Twist zelf reviseren?

Wij raden sterk af om zelf uw Giant Twist batterij te reviseren. Zonder de juiste (test)apparatuur en kennis is de kans groot dat de accu onherstelbaar beschadigd raakt. Daarnaast is het risico op onveilige situaties groot, een fout bij aansluiten kan bijvoorbeeld al brand veroorzaken. Ga voor revisie altijd naar een specialist.

Kan ik zelf de levensduur accu Giant Twist verlengen?

Door verantwoord om te gaan met de Giant Twist accu kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. Volg de richtlijnen van de fabrikant in de handleiding van uw Giant e-bike.

Kunnen jullie altijd mijn Giant accu reviseren?

Als de batterij momenteel nog ondersteuning geeft is revisie in vrijwel alle gevallen mogelijk. Wekelijks reviseren we verschillende Giant accu’s, zoals bijvoorbeeld: Giant Twist Go Double accu, accu Giant Twist 26v 9Ah of accu Giant Twist Power en Aspiro 36v 10Ah.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl of neem telefonisch contact op.

We helpen u via WhatsApp