QWIC accu's

De QWIC accu van uw elektrische fiets geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Vaak is de batterij na enkele jaren gebruik versleten. In veel gevallen kunnen wij uw QWIC accu reviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

QWIC accu revisie: veelgestelde vragen

Na hoeveel jaren moet u een QWIC accu vervangen?

Doorgaans is de batterij van uw QWIC fiets na zo'n 5 jaar opgebruikt. De accucellen zijn dan dusdanig vaak ontladen dat de accu nog maar een fractie van de originele energie kan vasthouden.

QWIC accu reviseren of nieuw kopen?

Als de batterij in aanmerking komt voor revisie worden alle slijtageonderdelen van uw QWIC accu vervangen. Door het plaatsen van nieuwe energiecellen wordt uw actieradius vergroot en ook bespaart u op een nieuwe accu, omdat wij veel originele onderdelen hergebruiken.

Krijgt u garantie op een gereviseerde QWIC batterij?

De meeste componenten van uw elektrische QWIC accu zijn na enkele jaren nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een volledig nieuwe QWIC accu te kopen. Wanneer de batterij succesvol hersteld is heeft u recht op 24 maanden garantie.

Wat is er mogelijk met uw QWIC fiets accu?

De meeste modellen zoals de QWIC trend accu, de Windmee accu en de QWIC 360 accu kunnen wij herstellen. Kunt u de accu van uw elektrische fiets niet terugvinden? Vul het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp