COVID-19 update: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice. Uw accu persoonlijk brengen/ophalen is alleen mogelijk als u online al een order heeft geplaatst.

Qwic accu revisie voor e-bike

De Qwic accu van uw elektrische fiets geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Vaak is de batterij na enkele jaren gebruik versleten. In veel gevallen kunnen wij uw Qwic accu reviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Qwic accu revisie voor e-bike: wat zijn de stappen?

U selecteert eerst uw Qwic accu en kiest de capaciteit van de accu. Nadat u besteld heeft ontvangt u per e-mail instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis verzonden.

In het reparatiecentrum wordt gekeken of de batterij daadwerkelijk versleten is. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack van uw Qwic accu vervangen door nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung.

Qwic accu reviseren: wat is onze service?

De meeste componenten van uw elektrische Qwic accu zijn na enkele jaren nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een volledig nieuwe Qwic accu te kopen, zeker als u deze voor een lager bedrag kunt laten reviseren en daarbij ook nog eens de capaciteit kunt uitbreiden. Wanneer de batterij succesvol hersteld is heeft u recht op 24 maanden garantie.

Wij begrijpen dat u liever wil wachten met betalen totdat de accu retour gekomen is. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Blijkt dat we uw Qwic accu niet kunnen repareren? Dan zijn er voor u geen kosten.

Qwic accu revisie: wat is er mogelijk?

Kunt u de accu van uw Qwic elektrische fiets niet terugvinden? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.

We helpen u via WhatsApp