Qwic accu revisie voor e-bike

De Qwic accu van uw elektrische fiets geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Vaak is de batterij na enkele jaren gebruik versleten. In veel gevallen kunnen wij uw Qwic accu reviseren.


Qwic accu revisie voor e-bike: wat zijn de stappen?

Revisie van uw Qwic accu werkt heel eenvoudig in drie stappen:

Qwic accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Qwic accu op voor reparatie

U kiest de Qwic accu van uw elektrische fiets en selecteert het gewenste vermogen van de batterij na revisie. Nadat u besteld heeft ontvangt u per e-mail een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden.

Qwic accu reviseren

2. De Qwic fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen ondergaat deze eerst een korte test.. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung. Afsluitend wordt de Qwic accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Qwic accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de batterij succesvol door de test en de reparatie gekomen is ontvangt u bericht per e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Deze e-mail bevat verder instructies voor heringebruikname van de Qwic accu na revisie. Het opvolgen van deze instructies helpt om de batterij zo snel mogelijk op de maximale capaciteit te brengen.

Qwic accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service en garantie

De meeste componenten van uw elektrische Qwic accu zijn na enkele jaren nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een volledig nieuwe Qwic accu te kopen, zeker als u deze voor een lager bedrag kunt laten reviseren en daarbij ook nog eens de capaciteit kunt uitbreiden. Wanneer de batterij succesvol hersteld is heeft u bij Fietsaccu-revisie.nl altijd recht op 12 maanden garantie.

Wij begrijpen dat u liever wil wachten met betalen totdat de accu retour gekomen is. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen. Blijkt dat we uw accu niet kunnen herstellen? Dan zijn er voor u geen kosten.

Qwic accu revisie: wat is er mogelijk?

Kunt u de accu van uw Qwic elektrische fiets niet terugvinden? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.