COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Phylion accu reviseren voor e-bike

Is uw Phylion e-bike accu door slijtage aan vervanging toe? Wij testen en reviseren de Phylion fietsaccu, zodat de actieradius weer terug op het oude niveau is. Bij revisie kan ook de capaciteit van uw batterij uitgebreid worden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Phylion accu revisie: het proces

U selecteert de Phylion accu die past bij uw e-bike en kiest het gewenste vermogen van de accu. U ontvangt een e-mail met instructies na het plaatsen van uw bestelling. Door gebruik te maken van ons verzendlabel wordt de accu gratis opgestuurd naar het reparatie-adres.

Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack van uw Phylion accu vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde Phylion accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Phylion accu reviseren: onze voordelen

Wanneer de energiecellen van uw Phylion batterij vervangen moeten worden door slijtage, zijn de overige componenten van de e-bike vaak nog in prima conditie. Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het zonde om een nieuwe Phylion accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager kunnen wij uw Phylion accu reviseren.

Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen. Als blijkt dat we uw Phylion accu niet kunnen repareren hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken kan de accu probleemloos hersteld worden en dan heeft u recht op 24 maanden garantie. 

Kunnen jullie mijn Phylion accu reviseren: ik zie mijn model niet?

Staat de Phylion accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl contact met ons opnemen.

We helpen u via WhatsApp