Phylion accu reviseren

Is uw Phylion e-bike accu door slijtage aan vervanging toe? Wij testen en reviseren de Phylion fietsaccu, zodat de actieradius weer terug op het oude niveau is. Bij revisie kan ook de capaciteit van uw batterij uitgebreid worden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Phylion accu: veelgestelde vragen

Waarom gaat mijn Phylion accu sneller leeg?

Aan het eind van de levenscyclus worden de signalen van slijtage steeds duidelijker. De accu moet vaker opgeladen worden, valt soms onverwachts uit en laadt soms helemaal niet meer op. Zeker bij een heuvelachtig parcours en lagere temperaturen is het verschil goed merkbaar.

Waarom zou ik mijn Phylion accu reviseren?

Vaak hebben Phylion fietsaccu's al na het 3e jaar een significant gedeelte van de capaciteit verloren. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de energiecel. Bij revisie wordt gebruik gemaakt van de A-grade energiecellen, waardoor de accu extra lang meegaat. Daarbij maakt revisie het mogelijk om de originele capaciteit uit te breiden.

Kunnen jullie in alle gevallen mijn Phylion batterij herstellen?

Vrijwel alle XH370 Phylion accu modellen, bijvoorbeeld de XH370-10J en XH370-13J, komen in aanmerking voor revisie, ook wanneer de accu geen ondersteuning geeft. Staat de Phylion accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl contact met ons opnemen.

We helpen u via WhatsApp