Phylion accu reviseren voor e-bike

Is uw Phylion e-bike accu door slijtage aan vervanging toe? Wij testen en reviseren de Phylion fietsaccu, zodat de actieradius weer terug op het oude niveau is. Bij revisie kan ook het vermogen van uw batterij uitgebreid worden.


Phylion fietsaccu revisie: het proces

Uw Phylion accu reviseren werkt heel eenvoudig volgens drie stappen:

Phylion accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U selecteert de Phylion accu die past bij uw elektrische fiets en kiest het gewenste vermogen van de accu. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. De accu verpakt u stevig in een doos en vervolgens geeft u het pakketje af bij een PostNL pakketpunt. Als u het pakketje voorziet van ons verzendlabel wordt de accu gratis en verzekerd opgestuurd naar het reparatie-adres.

Phylion accu reviseren

2. Uw Phylion fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde Phylion accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Phylion accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de Phylion accu revisie succesvol afgerond is. Zo weet u wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder vindt u in deze e-mail instructies voor heringebruikname van de accu.

Waarom juist via Fietsaccu-revisie.nl uw Phylion reviseren?

Wanneer de energiecellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de overige componenten van de e-bike vaak nog in prima conditie. Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe Phylion accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager kunnen wij uw Phylion accu reviseren.

Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen. Als in het reparatiecentrum blijkt dat we uw accu niet kunnen repareren hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken kan de accu probleemloos hersteld worden en dan heeft u recht op 12 maanden garantie. 

Kunnen jullie mijn Phylion accu reviseren: ik zie mijn model niet?

Staat de Phylion accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl contact met ons opnemen.