Stromer accu revisie

Stromer accu aan vervanging toe? Het is normaal dat uw accu na enkele jaren opgebruikt is. In veel gevallen kunnen we uw Stromer accu reviseren, waarbij verhoging van de capaciteit ook mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Stromer accu

Wat is de levensduur van een Stromer accu?

Een gemiddelde Stromer accu moet volgens de fabrikant meer dan 500 laadcycli meegaan, wat door velen na 4-5 jaar bereikt wordt. Ondanks dat Stromer gebruik maakt van A-grade energiecellen treedt er vaak al eerder significant capaciteitsverlies op. De Stromer accu wordt namelijk gemiddeld zwaarder belast, voor een langere afstand en ook vaker ontladen doordat de pedelec wordt ingezet voor woon-werkverkeer.

Stromer accu reviseren of nieuw kopen?

De prijs voor een nieuwe Stromer batterij loopt (afhankelijk van de capaciteit) uiteen van zo'n 800 tot 2000 euro. Zeker gezien de hoge aanschafwaarde van de fiets en de relatief korte levensduur is dit een forse investering en kiezen veel gebruikers ervoor om hun Stromer accu te reviseren. Bij revisie wordt gebruik gemaakt van A-grade Samsung energiecellen (net als het origineel).

Komt mijn Stromer accu in aanmerking voor revisie?

Zowel de 36v Stromer ST1 als de 48v Stromer varianten komen in aanmerking voor revisie wanneer de batterij nog ondersteuning geeft. Zelfs wanneer de batterij geen power meer levert aan de fiets kunnen wij in sommige gevallen uw Stromer accu reviseren. Mail naar info@fietsaccu-revisie.nl voor al uw vragen over de Stromer fietsaccu.

We helpen u via WhatsApp