COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Wel is er vanaf 16-3 een beperkte beschikbaarheid van de telefonische klantenservice. We verzoeken u zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. U ontvangt binnen één werkdag een reactie. Daarnaast vragen wij u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Hoe werkt het?

Stap 1. Fietsaccu model selecteren en opsturen

Hoe plaats ik een bestelling?

Ik kan mijn accu niet vinden, kunnen jullie deze desondanks toch reviseren?

Naar welk adres moet mijn accu verzonden worden?

Hebben jullie ook mijn oplader of sleutels nodig?

Wat betekent 'capaciteit na revisie'?

Hoe ver kan ik met ondersteuning fietsen na revisie?

Moet ik verzendkosten betalen voor het versturen van de accu?

Kan ik mijn accu ook komen langsbrengen?

Waarom heb ik geen e-mail ontvangen?

Is het mogelijk om mijn accu vanuit het buitenland op te sturen voor revisie?

Stap 2. Accu wordt getest en gereviseerd in ons reparatiecentrum

Wat gebeurt er nadat mijn accu is aangekomen in het reparatiecentrum?

Wat als de accu niet te reviseren is?

Kunnen jullie van tevoren bepalen of mijn accu in aanmerking komt voor revisie?

Hoe lang ben ik mijn accu kwijt als ik deze opstuur voor revisie?

Krijg ik bericht als mijn accu klaar is?

Stap 3. Gereviseerde accu wordt met instructies retour gezonden

Heb ik recht op garantie als ik mijn accu laat reviseren?

Hoe moet ik mijn accu gebruiken na revisie?

Wanneer moet ik de factuur betalen als ik voor achteraf betalen heb gekozen?

Wat is de levensduur van mijn gereviseerde accu?

Werkt het display en de led-indicatoren op mijn accu nog na revisie?