Cortina accu revisie voor e-bike: 24v (L, XL, XXL)

Presteert de accu van uw Cortina e-bike minder dan enkele jaren geleden? Meestal is dit het gevolg van slijtage, maar gelukkig kunnen wij uw Cortina accu reviseren. Daardoor hoeft u geen nieuwe Cortina accu te kopen.


Cortina fietsaccu revisie: het proces

Uw Cortina accu reviseren is eenvoudig in 3 stappen geregeld:

Cortina accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest de accu die past bij uw Cortina elektrische fiets en selecteert het gewenste vermogen na revisie. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Plak dit label op de doos en stuur het pakketje met uw accu gratis vanaf een PostNL pakketpunt richting ons reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Cortina accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Cortina accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er eerst een korte test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt de versleten battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen voor uw Cortina e-bike kan leveren.

Cortina accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde accu terug en reset de batterij

Als de Cortina accu goed door de test en de reparatie gekomen is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail staan bovendien instructies voor heringebruikname van de batterij. 

Waarom uw Cortina accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

De behuizing en elektronica van uw accu zijn meestal nog in goede staat als u merkt dat de batterij slechter gaat functioneren. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Cortina accu te kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij uw Cortina accu reviseren en daarbij heeft u de mogelijkheid om zelf het vermogen te bepalen.

Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, u heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen. Blijkt tijdens het testen dat de accu niet meer gerepareerd kan worden? Dan zijn er geen kosten voor u. Als wij de accu van uw Cortina e-bike gewoon kunnen herstellen heeft u recht op 12 maanden garantie.

Cortina accu reviseren: wat zijn de mogelijkheden?

Staat de accu van uw Cortina elektrische fiets er niet bij? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of mailen naar via info@fietsaccu-revisie.nl.