COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Cortina accu revisie voor e-bike

Presteert de accu van uw Cortina e-bike minder dan enkele jaren geleden? Meestal is dit het gevolg van slijtage, maar gelukkig kunnen wij uw Cortina accu reviseren. Daardoor hoeft u geen nieuwe Cortina accu te kopen.


Cortina accu revisie: het proces

Uw Cortina accu reviseren werkt als volgt: U kiest de accu die past bij uw Cortina elektrische fiets en selecteert de gewenste capaciteit na revisie. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies. Het bijgevoegde verzendlabel plakt u op de doos en stuur het pakketje met uw accu gratis richting ons reparatie-adres. 

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum vindt er eerst een korte test plaats. Op basis van deze test wordt bepaald wat de conditie van de energiecellen is. In de meeste gevallen wordt de versleten battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic.

Cortina accu reviseren: onze service

De behuizing en elektronica van uw accu zijn meestal nog in goede staat als u merkt dat de batterij slechter gaat functioneren. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Cortina accu te kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij uw oude Cortina accu vervangen en heeft u de mogelijkheid om zelf het vermogen te bepalen.

Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, u heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen. Blijkt tijdens het testen dat de accu niet meer te repareren is? Dan zijn er geen kosten voor u. Als wij de accu van uw Cortina e-bike gewoon kunnen herstellen heeft u recht op 24 maanden garantie.

Cortina accu repareren: wat zijn de mogelijkheden?

Staat de accu van uw Cortina elektrische fiets er niet bij? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of mailen naar via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp