Panasonic fietsaccu revisie

Het bereik van uw Panasonic fietsaccu neemt af? Meestal heeft dit te maken met capaciteitsverlies van de versleten batterij. Gelukkig is het mogelijk om dit te herstellen. Onze reparateurs kunnen namelijk uw Panasonic fietsaccu reviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Panasonic fietsaccu: veelgestelde vragen

Wanneer moet mijn Panasonic accu vervangen worden?

Doorgaans is een Panasonic fietsaccu na 5 jaar volledig opgebruikt en vaak is er in de laatste jaren een groot verval in actieradius merkbaar. Na elke laadbeurt kunnen de accucellen steeds wat minder energie opslaan door slijtage. Zeker op een heuvelachtig parcours met wind en kou is dit goed merkbaar.

Wat zijn veelvoorkomende Panasonic fietsaccu problemen?

Storingen treden regelmatig op bij Panasonic accu's, ondanks dat de accu mogelijk nog niet versleten is. Een bekende fout is de E3 foutcode, wanneer de accu tijdelijk geen goed contact maakt met de contactpunten in de fiets. Vaak kan deze fout middels revisie wel opgelost worden, net als de bekende E5 error.

Kunnen jullie in alle gevallen mijn Panasonic fietsaccu reviseren?

Wanneer de accu nog ondersteuning geeft is revisie van uw Panasonic e-bike accu in vrijwel alle gevallen nog mogelijk. Ook wanneer de accu niet meer oplaadt als gevolg van een storing is herstel vaak nog wel een optie.

We helpen u via WhatsApp