Union accu revisie voor e-bike

U komt niet meer zo ver met uw Union accu als voorheen? Dit wijst vaak op slijtage van de energiecellen. Gelukkig kunnen onze reparateurs uw Union accu reviseren, waarbij het ook nog mogelijk is om zelf de capaciteit te kiezen.


Union fietsaccu revisie: het proces

Uw Union accu reviseren werkt in drie strappen:

Union accu kopen

1. U stuurt de oude Union e-bike accu kosteloos op naar ons reparatieadres

Ten eerste selecteert u de accu die hoort bij uw Union elektrische fiets en geeft aan wat de capaciteit van de batterij moet worden. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per e-mail instructies en een verzendlabel. De oude accu kunt u in een doos verpakken en vanaf een PostNL pakketpunt naar ons reparatiecentrum sturen. Door gebruik te maken van ons verzendlabel wordt het pakketje gratis verzonden. Na verzending krijgt u van PostNL een verzendbewijs met trackingcode.

Union accu reviseren

2. De Union fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw accu getest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie: enkel de battery pack met versleten energiecellen gaan we vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen.

Union accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de revisie voltooid is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. In deze e-mail staan verder instructies voor gebruik van uw Union accu na revisie.

Union accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service

In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe Union accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren.

Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Vandaar dat wij u mogelijkheid bieden om ook achteraf te betalen. Mocht tijdens de reparatie blijken dat wij uw batterij niet kunnen reviseren, dan hoeft u ook niets te betalen. Als revisie van uw Union accu wel mogelijk is heeft u 12 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Union accu reviseren: ik heb een ander model

Staat de accu van uw Union elektrische fiets er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon.