COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Union Switch accu kiezen

U komt niet meer zo ver met uw Union accu als voorheen? Dit wijst vaak op slijtage van de energiecellen. Gelukkig kunnen onze reparateurs uw Union accu reviseren, waarbij het ook nog mogelijk is om zelf de capaciteit te kiezen.


Union accu revisie: het proces

Ten eerste selecteert u de accu die hoort bij uw Union elektrische fiets en geeft aan wat de capaciteit van de batterij moet worden. Nadat de order is aangemaakt krijgt u per e-mail instructies en een verzendlabel. De oude accu kunt u in een doos verpakken en naar ons reparatiecentrum sturen. Als u gebruik maakt van ons verzendlabel zijn er geen verzendkosten.

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt uw accu getest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie: enkel de battery pack met versleten energiecellen gaan we vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw fietsaccu hergebruikt worden.

Union accu reviseren: service

In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een volledig nieuwe Union accu te kopen, als u deze voor een aanzienlijk lager bedrag kunt laten reviseren.

Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen. Geen probleem, want achteraf betalen is mogelijk. Mocht tijdens de reparatie blijken dat wij uw batterij niet kunnen reviseren, dan hoeft u ook niets te betalen. Als het repareren van uw Union accu wel mogelijk is heeft u 24 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Union accu reviseren: ik heb een ander model

Staat de accu van uw Union elektrische fiets er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon.

We helpen u via WhatsApp