COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Derby Cycle accu revisie voor e-bike

Geeft uw Derby Cycle accu minder lang ondersteuning? Waarschijnlijk is er sprake van slijtage. Het is niet nodig om direct een nieuwe accu te kopen: Fietsaccu-revisie.nl kan uw Derby Cycle accu reviseren en zelfs de capaciteit uitbreiden.


Derby Cycle accu revisie: hoe werkt het?

Uw Derby Cycle accu reviseren is voordelig, maar ook heel eenvoudig: U selecteert de Derby Cycle accu die hoort bij uw e-bike en geeft aan wat de nieuwe capaciteit van uw batterij moet worden. Na het voltooien van de bestelling ontvangt u automatisch een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw oude accu verpakt u stevig en het pakketje verstuurt u gratis naar ons reparatiecentrum.

Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij alleen de oude batterypack uit de behuizing verwijderen en volledig nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic terugplaatsen. Na afloop wordt de accu opnieuw uitgelezen.

Derby Cycle accu reviseren: onze service en garantie

Het is natuurlijk zonde om een volledig nieuwe Derby Cycle accu te kopen als u de batterij voor een lager bedrag kunt laten reviseren. Daarbij geeft revisie de mogelijkheid om het vermogen van uw accu uit te breiden, waardoor u langer met ondersteuning kunt fietsen.

U heeft bij Fietsaccu-revisie.nl de mogelijkheid om achteraf te betalen, omdat wij begrijpen dat u graag eerst de prestaties van de gereviseerde batterij wil beoordelen. Moch blijken dat het repareren van uw Derby Cycle accu niet mogelijk is, dan zijn er voor u geen kosten. Na het vervangen van de batterij heeft u recht op 24 maanden garantie.

Vragen over Derby Cycle accu revisie

Is uw Derby Cycle accu niet terug te vinden in het overzicht? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij zullen voor u onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

We helpen u via WhatsApp