Sachs accu revisie voor e-bike

Is uw Sachs fietsaccu door slijtage aan vervanging toe? Wij testen en reviseren de Sachs accu, zodat de actieradius weer terug op het oude niveau wordt gebracht. Belangrijk voordeel is dat wij zelfs de capaciteit van de batterij kunnen uitbreiden.


Sachs accu reviseren voor e-bike: hoe werkt het?

U selecteert eerst uw Sachs accu in het overzicht en bepaalt zelf wat de nieuwe laadcapaciteit moet worden. Nadat de order definitief geplaatst is krijgt u per e-mail de benodigde instructies toegestuurt. Hierin leggen we uit hoe de accu verpakt moet worden en daarbij vindt u in de bijlage het verzendlabel om de accu gratis op te sturen.

In het reparatiecentrum wordt de conditie van de batterij gecontroleerd en als de batterij in aanmerking komt voor revisie vervangen we enkel de versleten battery pack van uw Sachs accu. Dankzij de verse accu-cellen profiteert u weer jaren van een groter bereik.

Sachs accu revisie: wat is er mogelijk?

Is de batterij van uw Sachs elektrische fiets niet terug te vinden op de website? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor hulp en advies.