Sachs accu revisie

Zou u graag grotere afstanden fietsen met uw Sachs accu? Wij reviseren de Sachs accu, zodat de actieradius weer terug op het oude niveau wordt gebracht. Belangrijk voordeel is dat wij zelfs de capaciteit van de batterij kunnen uitbreiden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sachs accu veelgestelde vragen

Wanneer moet mijn Sachs accu vervangen worden?

In de meeste gevallen is een Sachs fietsaccu na 5 jaar zeker aan vervanging toe. Tekenen van slijtage, zoals een kleiner bereik en het uitvallen van de accu, beginnen vaak al eerder.

Is het mogelijk om een versleten Sachs accu te herstellen?

In veel gevallen kan een versleten Sachs fietsaccu zonder problemen hersteld worden. Wanneer wij uw Sachs accu reviseren worden alle slijtage-onderdelen vervangen, waardoor de accu van binnen weer als nieuw is. Dankzij de verse accu-cellen profiteert u weer jaren van een groter bereik. Vaak is het ook een optie om de capaciteit te vergroten.

Is Sachs accu revisie altijd mogelijk?

De meeste batterijen van Sachs komen in aanmerking wanneer ze nog ondersteuning leveren aan de e-bike. Ook als de accu niet meer oplaadt is revisie vaak nog een optie. Is de batterij van uw Sachs elektrische fiets niet terug te vinden op de website? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp