COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Sachs accu revisie voor e-bike

Zou u graag grotere afstanden fietsen met uw Sachs accu? Wij reviseren de Sachs accu, zodat de actieradius weer terug op het oude niveau wordt gebracht. Belangrijk voordeel is dat wij zelfs de capaciteit van de batterij kunnen uitbreiden.


Sachs accu vervangen of herstellen

In het reparatiecentrum wordt de conditie van de batterij gecontroleerd en als de batterij in aanmerking komt voor revisie vervangen we enkel de versleten battery pack van uw Sachs accu. Dankzij de verse accu-cellen profiteert u weer jaren van een groter bereik.

Het is zonde om een volledig nieuwe Sachs accu te kopen wanneer de meeste onderdelen prima hergebruikt kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de capaciteit van uw batterij uit te breiden, zodat u langer kunt fietsen met ondersteuning.

Wat is er mogelijk voor mijn Sachs accu?

Is de batterij van uw Sachs elektrische fiets niet terug te vinden op de website? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar voor hulp en advies.