Sundvall accu revisie

Het merk Sundvall wordt al jaren verkocht bij Van Cranenbroek, maar niet meer alle modellen zijn nieuw leverbaar. Wij kunnen uw Sundvall accu reviseren, wat het kopen van een nieuwe accu overbodig maakt. Zo kunt u weer jaren vooruit!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sundvall accu (Van Cranenbroek): Veelgestelde vragen

Waarom kan ik minder ver fietsen met mijn Sundvall batterij?

Een kleinere actieradius kan verschillende oorzaken hebben. Vaak spelen externe factoren zoals de bandenspanning, het parcours en weersomstandigheden een rol. De belangrijkste oorzaak ligt vaak bij slijtage van de accucellen.

Kan ik beter een nieuwe Sundvall accu kopen bij Van Cranenbroek of reviseren?

Het voordeel van revisie is dat altijd gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit energiecel van Samsung. Dit zorgt voor een extra lange levensduur. Bij Sundvall accu's is het ook mogelijk de electronica te vervangen, waardoor de accu in principe volledig als nieuw is.

Is het mogelijk de actieradius van een Sundvall accu te vergroten?

Sundvall accu revisie heeft als belangrijk voordeel dat er energiecellen met een hogere energiedichtheid geplaatst kunnen worden. Daardoor past in uw bestaande behuizing een batterij met meer capaciteit en dus meer bereik. Meer vragen? U kunt altijd een e-mail sturen naar info@fietsaccu-revisie.nl of telefonisch contact opnemen.

We helpen u via WhatsApp