Sundvall accu revisie voor e-bike

De actieradius van uw Sundvall accu wordt kleiner? Vaak is dit te wijten aan slijtage van de energiecellen. Wij kunnen uw Sundvall accu reviseren, wat het kopen van een nieuwe accu overbodig maakt. Zo kunt u weer jaren vooruit!


Procedure Sundvall accu reviseren

Uw Sundvall accu reviseren werkt heel simpel: U selecteert uw Sundvall accu model en kiest de capaciteit die u wenst. Daarna ontvangt u van ons via e-mail een verzendlabel, zodat u de accu gratis kunt opsturen vanaf een PostNL punt.

Wanneer in het reparatiecentrum blijkt dat het om versleten battery pack gaat, worden de oude energiecellen van uw Sundvall accu vervangen. Volledig nieuwe A-grade cellen plaatsen we vervolgens terug.

Is revisie van mijn Sundvall accu mogelijk?

Bij een versleten batterij zijn alleen de energiecellen aan vervanging toe, maar de rest van de elektronische componenten zijn nog werkend. Het is dus zonde om direct een nieuwe Sundvall accu te kopen. Een voordeel van het reviseren is dat u zelf de capaciteit naar wens kunt vergroten.

U heeft altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als we er tijdens het testen van de accu achter komen dat deze onreviseerbaar is, worden er geen kosten in rekening gebracht. Wanneer de accu wel gereviseerd kan worden krijgt u deze retour gestuurd met 12 maanden garantie.

Heeft u een andere Sundvall accu? Vul dan het aanvraagformulier, zodat wij u verder kunnen helpen. Ook kunt u altijd een e-mail sturen naar info@fietsaccu-revisie.nl of telefonisch contact opnemen.