BionX accu revisie

De BionX accu van uw elektrische fiets geeft niet meer zo lang ondersteuning als voorheen? Uw BionX accu reviseren is een prima alternatief voor het kopen van een nieuwe accu. De meeste modellen komen in aanmerking voor revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

BionX accu: veelgestelde vragen

BionX batterij is snel leeg, wat kan ik doen?

Het is volkomen normaal dat na enkele jaren uw BionX fietsaccu minder presteert. De batterijcellen verliezen ieder jaar aan capaciteit, waardoor er minder kilometers gefietst kunnen worden. Na gemiddeld vijf jaar is de accu compleet versleten en is revisie noodzakelijk.

Wat is een veelvoorkomend BionX accu probleem?

Er ontstaan regelmatig problemen wanneer de batterijcellen in de BionX fietsaccu versleten zijn. Het bereik is flink teruggelopen en de batterij kan plotseling uitvallen. In sommige gevallen knippert ook het lampje rond de stekkeraansluiting, wat een defect in de elektronica kan betekenen. Het merendeel van deze problemen kunnen door middel van revisie verholpen worden.

BionX accu reviseren of nieuw kopen?

Het laten reviseren van uw BionX batterij is een voordelig en duurzaam alternatief voor het kopen van een nieuwe accu. Tijdens dit proces worden de batterijcellen vervangen en blijft de behuizing en elektronica behouden. Een nieuwe BionX accu kopen is in veel gevallen niet mogelijk, aangezien de meeste modellen niet meer leverbaar zijn door de fabrikant.

Is revisie van mijn BionX accu Trek mogelijk?

Veel modellen van BionX komen in aanmerking voor revisie. Staat de BionX accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl contact met ons opnemen.

We helpen u via WhatsApp