COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

BionX accu revisie voor e-bike

De BionX accu van uw elektrische fiets geeft niet meer zo lang ondersteuning als voorheen? Uw BionX accu reviseren is een prima alternatief voor het kopen van een nieuwe accu. De meeste modellen komen in aanmerking voor revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

BionX accu revisie: het proces

Uw BionX accu reviseren is eenvoudig geregeld: u kiest de accu die past bij uw e-bike en selecteert het gewenste batterij-vermogen. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies. Plak ons verzendlabel op de doos en stuur het pakketje met uw accu gratis richting ons reparatie-adres.

Na binnenkomst wordt eerst bepaald of de batterij daadwerkelijk versleten is. In de meeste gevallen wordt de versleten battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen voor uw e-bike kan leveren.

Waarom klanten hun BionX accu bij ons laten reviseren

In tegenstelling tot de energiecellen zijn de meeste componenten van uw accu na enkele jaren nog in prima conditie. Het is zonde om een BionX nieuwe accu te kopen, als wij voor een lager bedrag uw BionX accu reviseren. Daarbij heeft u de optie om zelf het vermogen van de batterij te kiezen.

Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de batterij naar wens presteert en daarom heeft u de optie om ook achteraf te betalen. Als in het reparatiecentrum blijkt dat we uw BionX accu niet kunnen repareren hoeft u ook niets te betalen. Normaalgesproken kan uw oude Bionx accu vervangen worden en in dat geval heeft u recht op 24 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn BionX accu reviseren: ik zie mijn model niet?

Staat de BionX accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl contact met ons opnemen.

We helpen u via WhatsApp