Betaalmethoden op Fietsaccu-revisie.nl

Alle genoemde prijzen op Fietsaccu-revisie.nl zijn inclusief BTW. Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u direct betalen, maar ook achteraf op rekening. Voor 'achteraf betalen' wordt een toeslag berekend. 

Direct betalen bij afrekenen

Er zijn diverse veilige betaalmethoden beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Er kan bijvoorbeeld direct via iDeal of Bancontact betaald worden. Wanneer u ervoor kiest om de accu zelf te brengen en halen in Tilburg is ook mogelijk om met pin of contant te betalen.

Achteraf betalen

Daarnaast biedt Fietsaccu-revisie.nl de optie aan om achteraf te betalen. Voor deze betaalmethode wordt €5 transactiekosten in rekening gebracht. De verwerking van orders met achterafbetaling kan enkele uren duren. Hierdoor is het mogelijk dat u de e-mail met verzendinstructies niet direct ontvangt.

Als de order succesvol verwerkt is ontvangt u instructies en kunt u de accu opsturen naar ons reparatiecentrum, waar onze reparateurs overgaan tot revisie. Na fysieke ontvangst van de accu krijgt u 14 dagen de tijd om voor de dienstverlening van Fietsaccu-revisie.nl te betalen. Mocht in het reparatiecentrum blijken dat we uw accu niet kunnen reviseren, dan nemen wij contact met u op en sturen we de accu retour. U hoeft in dat geval niets te betalen.

Heeft u voor achteraf betalen gekozen, maar bent u niet tevreden met de prestaties van uw gereviseerde accu? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw accu contact op. Wij proberen het probleem dan in eerste instantie op afstand op te lossen en in sommige gevallen moet de accu opnieuw opgestuurd worden voor onderzoek. Indien u zich binnen deze periode niet bij ons meldt blijft de betalingstermijn van 14 dagen gelden.

We helpen u via WhatsApp