Wegens vakantie heeft onze telefonische klantenservice aangepaste openingstijden (ma t/m don 9:00 - 16:00 en vrijdag 9:00 - 15:00)

Betaalmethoden op Fietsaccu-revisie.nl

Alle genoemde prijzen op Fietsaccu-revisie.nl zijn inclusief BTW en verzendkosten (verzending van uw pakket is gratis). Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u direct betalen, maar ook achteraf op rekening. Voor enkele betaalmethoden (PayPal, creditcard, achterafbetaling) wordt een toeslag berekend. 

Directe betaling

Er zijn diverse veilige betaalmethoden beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Er kan bijvoorbeeld direct via iDeal, Sofort, Bancontact of PayPal betaald worden en natuurlijk kunt u ook via creditcard betalen. iDeal wordt veel gebruikt door Nederlandse klanten, Bancontact door Belgische klanten en Sofort door Duitse klanten. Wanneer u ervoor kiest om de accu zelf te brengen en halen in Tilburg is ook mogelijk om met pin of contant te betalen.

Achteraf betalen

Daarnaast biedt Fietsaccu-revisie.nl de optie aan om achteraf te betalen. Voor deze betaalmethode wordt €5 transactiekosten in rekening gebracht. De verwerking van orders met achterafbetaling kan enkele uren duren. Hierdoor is het mogelijk dat u de e-mail met factuur en verzendinstructies niet direct ontvangt.

Als de order succesvol verwerkt is ontvangt u instructies en kunt u de accu kosteloos opsturen naar ons reparatiecentrum, waar onze reparateurs overgaan tot revisie. Na fysieke ontvangst van de accu krijgt u 14 dagen de tijd om voor de dienstverlening van Fietsaccu-revisie.nl te betalen. Mocht in het reparatiecentrum blijken dat we uw accu niet kunnen reviseren, dan nemen wij contact met u op en sturen we de accu retour. U hoeft de openstaande factuur in dat geval uiteraard niet te betalen en u ontvangt een creditfactuur.

Heeft u voor achteraf betalen gekozen, maar bent u niet tevreden met de prestaties van uw gereviseerde accu? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw accu contact op. Wij proberen het probleem dan in eerste instantie op afstand op te lossen en in sommige gevallen moet de accu opnieuw opgestuurd worden voor onderzoek. Indien u zich binnen deze periode niet bij ons meldt blijft de betalingstermijn van 14 dagen gelden.