COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Betaalmethoden op Fietsaccu-revisie.nl

Alle genoemde prijzen op Fietsaccu-revisie.nl zijn inclusief BTW en verzendkosten (verzending van uw pakket is gratis). Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u direct betalen, maar ook achteraf op rekening. Voor enkele betaalmethoden (PayPal, creditcard, achterafbetaling) wordt een toeslag berekend. 

Directe betaling

Er zijn diverse veilige betaalmethoden beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Er kan bijvoorbeeld direct via iDeal, Sofort, Bancontact of PayPal betaald worden en natuurlijk kunt u ook via creditcard betalen. iDeal wordt veel gebruikt door Nederlandse klanten, Bancontact door Belgische klanten en Sofort door Duitse klanten.

Achteraf betalen

Daarnaast biedt Fietsaccu-revisie.nl de optie aan om achteraf te betalen. Voor deze betaalmethode wordt €5 administratiekosten in rekening gebracht. De verwerking van orders met achterafbetaling kan enkele uren duren door extra administratieve werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk dat u de e-mail met factuur en verzendinstructies niet direct ontvangt.

Als de order succesvol verwerkt is ontvangt u instructies en kunt u de accu kosteloos opsturen naar ons reparatiecentrum, waar onze reparateurs overgaan tot revisie. Na fysieke ontvangst van de accu krijgt u 14 dagen de tijd om voor de dienstverlening van Fietsaccu-revisie.nl te betalen. Mocht in het reparatiecentrum blijken dat we uw accu niet kunnen reviseren, dan nemen wij contact met u op en sturen we de accu retour. U hoeft de openstaande factuur in dat geval uiteraard niet te betalen en u ontvangt een creditfactuur.

Heeft u voor achteraf betalen gekozen, maar bent u niet tevreden met de prestaties van uw gereviseerde accu? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw accu contact op. Wij proberen het probleem dan in eerste instantie op afstand op te lossen en in sommige gevallen moet de accu opnieuw opgestuurd worden voor onderzoek. Indien u zich binnen deze periode niet bij ons meldt blijft de betalingstermijn van 14 dagen gelden.