Betaalmethoden op Fietsaccu-revisie.nl

Alle genoemde prijzen op Fietsaccu-revisie.nl zijn inclusief BTW en verzendkosten (verzending van uw pakket is gratis vanaf een PostNL pakketpunt). Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u direct betalen, maar ook achteraf op rekening. Voor enkele betaalmethoden (PayPal, creditcard) wordt een toeslag berekend. 

Directe betaling

Er zijn diverse veilige betaalmethoden beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Er kan bijvoorbeeld direct via iDeal of PayPal betaald worden en natuurlijk kunt u ook via creditcard betalen. Voor betalingen via PayPal of creditcard wordt een toeslag van 3% bovenop het aankoopbedrag berekend.

Achteraf betalen

Daarnaast biedt Fietsaccu-revisie.nl de optie aan om achteraf te betalen. Voor deze betaalmethode wordt €5 administratiekosten in rekening gebracht. De verwerking van orders met achterafbetaling kan enkele uren duren door extra administratieve werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk dat u de e-mail met factuur en verzendinstructies niet direct ontvangt.

Als de order succesvol verwerkt is ontvangt u instructies en kunt u de accu kosteloos opsturen naar ons reparatiecentrum, waar onze reparateurs overgaan tot revisie. Na fysieke ontvangst van de accu krijgt u 14 dagen de tijd om voor de dienstverlening van Fietsaccu-revisie.nl te betalen. Mocht in het reparatiecentrum blijken dat we uw accu niet kunnen reviseren, dan nemen wij contact met u op en sturen we de accu retour. U hoeft de openstaande factuur in dat geval uiteraard niet te betalen en u ontvangt een creditfactuur.