Betaalmethoden op Fietsaccu-revisie.nl

Alle genoemde prijzen op Fietsaccu-revisie.nl zijn inclusief BTW en verzendkosten (verzending van uw pakket is gratis vanaf een PostNL pakketpunt). Bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u direct betalen, maar ook achteraf op rekening. Voor enkele betaalmedhoden (PayPal, creditcard) wordt een toeslag berekend. 

Directe betaling

Er zijn diverse veilige betaalmethoden beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Er kan bijvoorbeeld direct via iDeal of PayPal betaald worden en natuurlijk kunt u ook via creditcard betalen. Voor betalingen via PayPal of creditcard wordt een toeslag van 3% bovenop het aankoopbedrag berekend.

Achteraf betalen

Daarnaast biedt Fietsaccu-revisie.nl de optie aan om achteraf te betalen. Er zal in het betaalscherm om een aantal extra personalia gevraagd worden, zoals de geboortedatum en het adres, zodat onze paymentprovider een kredietwaardigheidscheck kan uitvoeren. Zodra de knop 'afrekenen' aangeklikt wordt, zal er een kredietcheck plaatsvinden. Bij een positief antwoord is de order succesvol aangemaakt en ontvangt u een bevestigingsmail inclusief factuur en verzendinstructies.

Indien de check niet succesvol geweest is, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-reviseren.nl of per telefoon. Samen kijken we dan waardoor de check niet succesvol was en hoe dit opgelost kan worden. Als de order succesvol verwerkt is kan de accu kosteloos naar ons opgestuurd worden, waarna onze reparateurs overgaan tot revisie. Na fysieke ontvangst van de accu krijgt u 30 dagen de tijd om voor de dienstverlening van Fietsaccu-revisie.nl te betalen. Mocht in het reparatiecentrum blijken dat we uw accu niet kunnen reviseren, dan nemen wij contact met u op en sturen we de accu retour. U hoeft de openstaande factuur in dat geval uiteraard niet te betalen en u ontvangt een creditfactuur.