Victoria accu revisie

De Victoria accu van uw e-bike levert niet meer de prestaties van voorheen? De energiecellen van uw batterij zijn na 4-6 jaar versleten. Uw Victoria accu reviseren is mogelijk, waardoor u geen dure nieuwe accu hoeft te kopen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Victoria fietsaccu: vraag en antwoord

Wat is het bereik van een Victoria accu?

Ondanks dat de capaciteit van uw Victoria fietsaccu bepalend is voor de fietsafstand, zult u merken dat met dezelfde accu niet altijd even grote afstanden gefietst kan worden. Dit komt omdat diverse omgevingsfactoren van invloed zijn op de fietsafstand. Daarbij verliest de accu na elke laadbeurt langzaam aan capaciteit.

Wat is Victoria accu revisie precies?

Als wij uw Victoria accu reviseren worden alle oude slijtageonderdelen uit de accu vervangen. De nieuwe energiecellen zorgen ervoor dat er weer meer energie opgeslagen kan worden waardoor u veel grotere fietsafstanden kunt afleggen.

Is Victoria accu revisie altijd mogelijk?

Wanneer de batterij van uw Victoria e-bike nog ondersteuning geeft is revisie vrijwel altijd mogelijk. Staat de accu van uw Victoria elektrische fiets er niet bij? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen.

We helpen u via WhatsApp