COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Victoria accu revisie voor e-bike

De Victoria accu van uw e-bike levert niet meer de prestaties van voorheen? De energiecellen van uw batterij zijn na 4-6 jaar versleten. Uw Victoria accu reviseren is mogelijk, waardoor u geen dure nieuwe accu hoeft te kopen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Victoria accu revisie: hoe werkt het precies?

U kiest de Victoria accu die hoort bij uw elektrische fiets en bepaalt de capaciteit van de batterij. Nadat het voltooien van de bestelling krijgt u per e-mail een verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis verzonden.

Bij aankomst wordt de accu gecontroleerd en vervolgens maken we de behuizing van uw accu open. Daarna wordt enkel de battery pack met versleten energiecellen van uw Victoria accu vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw Victoria accu intact blijven.

Uw Victoria accu reviseren: dit zijn onze voordelen

Als enkel de energiecellen in uw accu versleten zijn is het zonde om een volledig nieuwe Victoria accu te kopen. Voor een lager bedrag herstellen wij uw accu en krijgt u de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten. 

U heeft altijd de optie om achteraf te betalen, zodat u eerst de prestaties van de herstelde batterij zelf kunt beoordelen. Als tijdens de reparatie duidelijk wordt dat uw accu niet hersteld kan worden sturen wij de accu kosteloos terug en hoeft u niets te betalen. Bovendien heeft u recht op 24 maanden garantie als de batterij succesvol gereviseerd is.

Vragen over revisie van uw Victoria accu

Meer vragen over Victoria accu revisie? Staat de accu van uw Victoria elektrische fiets er niet bij? Dan heeft u de mogelijkheid om het aanvraagformulier in te vullen, maar natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of mailen naar via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp