BMZ accu revisie

Als de BMZ accu van uw e-bike minder lang ondersteuning geeft is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen kunnen wij uw BMZ accu reviseren, waarbij het mogelijk is om het capaciteit van de batterij te vergroten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veelgestelde vragen over de BMZ accu

BMZ accu reviseren of nieuw kopen?

De nieuwe BMZ accu heeft een hoge prijs, vooral wanneer er gekozen wordt voor een hoge capaciteit. Het laten reviseren van de batterij is een duurzaam en voordelig alternatief voor het kopen van een nieuwe accu. Het hergebruik van de behuizing en elektronica levert een behoorlijke kostenbesparing op.

BMZ fietsaccu actieradius vergroten?

Na enkele jaren merkt u dat de actieradius achteruit gaat. Waar u vroeger nog gemakkelijk tientallen kilometers kon fietsen met een volle accu, is dit nu nog maar een fractie van wat het was. Na afloop van revisie is de actieradius van de accu weer als voorheen of zelfs groter.

Kan de BMZ batterij altijd gereviseerd worden?

Op deze pagina vindt u alle BMZ fietsaccu's die eerder gereviseerd zijn. Heeft u een ander accumodel? Wij staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Stel uw vragen per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of bel ons via 013 – 2045014.

We helpen u via WhatsApp