Sparta accu revisie voor e-bike

Uw Sparta accu geeft nog maar kort ondersteuning aan uw e-bike? Het is niet nodig om een nieuwe batterij te kopen. Wij kunnen in veel gevallen namelijk uw Sparta accu reviseren. De meeste Sparta modellen (bijv. de e-motion) komen in aanmerking voor revisie.

Helaas kunnen de elektrische fietsaccu's van Sparta met ION-technologie niet door ons gereviseerd worden

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sparta accu revisie: hoe werkt het?

Uw Sparta accu reviseren is voordelig, maar ook heel eenvoudig: U selecteert de Sparta accu die hoort bij uw e-bike en geeft aan hoe groot de capaciteit van de batterij moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u automatisch een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw oude accu verpakt u stevig in een doos en het pakketje kan vanaf een PostNL pakketpunt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. 

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum wordt de conditie van de accu gecontroleerd. Als de energiecellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit uw Sparta accu vervangen voor een volledig nieuwe battery pack.

Sparta accu reviseren: service en garantie

Als uw accu minder goed presteert dan voorheen is het zonde om een volledig nieuwe Sparta accu te kopen, aangezien de meeste onderdelen nog jaren meegaan. Voor een lager bedrag kunt u de accu van uw e-bike laten reviseren met als bijkomend voordeel dat u kunt kiezen voor energiecellen met meer vermogen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen. Om die reden hebben onze klanten altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Blijkt dat we de uw Sparta accu niet kunnen repareren? Dan ontvangt u de batterij retour en hoeft u niets te betalen. Na ontvangst van de accu heeft u recht op 12 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Sparta accu reviseren?

Staat uw Sparta accu niet in het modellenoverzicht? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en kunnen u helpen bij het kiezen van de beste revisie-optie.