Sparta accu revisie voor e-bike

Uw Sparta accu geeft nog maar kort ondersteuning aan uw e-bike? Het is niet nodig om een nieuwe batterij te kopen. Wij kunnen in veel gevallen namelijk uw Sparta accu reviseren. De meeste Sparta modellen (bijv. de e-motion) komen in aanmerking voor revisie.

Helaas kunnen de elektrische fietsaccu's van Sparta met ION-technologie niet door ons gereviseerd worden

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sparta e-bike accu revisie: hoe werkt het?

Uw Sparta accu reviseren is voordelig, maar ook heel eenvoudig:

Sparta accu kopen

1. U selecteert het vermogen en stuurt de versleten Sparta accu op

U selecteert de Sparta accu die hoort bij uw e-bike en geeft aan wat de gewenste capaciteit van de batterij na revisie moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u automatisch een e-mail met instructies en een verzendlabel. Uw oude accu verpakt u stevig in een doos en het pakketje kan vanaf een PostNL pakketpunt naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis verzonden.

Sparta accu reviseren

2. Wij testen en reviseren uw Sparta accu

Als het pakketje aangekomen is bij ons reparatiecentrum volgt altijd eerst een korte test om de staat van de batterij te bepalen. Als de energiecellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit houdt in dat we de versleten energiecellen uit de behuizing verwijderen en vervangen door krachtige nieuwe cellen van Samsung of Panasonic. Ten slotte wordt de gereviseerde batterij uitgelezen om te bepalen of de batterij daadwerkelijk de juiste spanning met het gewenste vermogen kan leveren. 

Sparta accu retour

3. U ontvangt de gereviseerde fietsaccu retour en reset de batterij

Als de accu succesvol door de reparatie en de test gekomen is ontvangt u een e-mail. Zo weet u precies wanneer de batterij retour gezonden gaat worden. In de e-mail treft u verder instructies voor heringebruikname van de accu aan. Door het volgen van deze instructies wordt de maximale capaciteit van de batterij zo snel mogelijk bereikt.

Sparta accu reviseren: service en garantie

Als uw accu minder goed presteert dan voorheen is het zonde om een volledig nieuwe Sparta accu te kopen, aangezien de meeste onderdelen nog jaren meegaan. Voor een lager bedrag kunt u de accu van uw e-bike laten reviseren met als bijkomend voordeel dat u kunt kiezen voor energiecellen met meer vermogen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Blijkt dat we de accu van uw Sparta elektrische fiets niet kunnen repareren? Dan hoeft u niets te betalen. Na ontvangst van de accu heeft u recht op 12 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Sparta accu reviseren?

Staat uw Sparta accu niet in het modellenoverzicht? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en kunnen u helpen bij het kiezen van de beste revisie-optie.