Sparta fietsaccu's

Uw Sparta accu geeft nog maar kort ondersteuning aan uw e-bike? Het is niet nodig om een nieuwe batterij te kopen. Wij kunnen in veel gevallen namelijk uw Sparta accu reviseren. De meeste modellen (bijv. de e-motion) komen in aanmerking voor revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Accu Sparta reviseren: veelgestelde vragen

Wanneer moet mijn Sparta accu vervangen worden?

Bij klachten over uw Sparta fietsaccu kunt u vaak de eerste twee jaar nog aanspraak maken op garantie van de fabrikant. Daarna zult u jaarlijks merken dat de batterij als gevolg van slijtage een gedeelte van de capaciteit verliest. Een Sparta E-motion fietsaccu is gemiddeld na 5 jaar opgebruikt.

Wat is de actieradius van mijn Sparta fietsaccu?

De ervaring leert dat de fabriekswaarden die in de brochures staan praktisch nooit gehaald kunnen worden. In plaats daarvan kunt u beter de originele capaciteit als uitgangspunt nemen. Als wij de capaciteit van uw Sparta accu upgraden met 10%, dan wordt de fietsafstand maximaal 10% groter in vergelijking met de eerste keer dat u er gebruik van maakte.

Is reviseren voordeliger dan een nieuwe Sparta accu kopen?

Met revisie bespaart u ten opzichte van een nieuwe Sparta E-motion accu, omdat veel bestaande onderdelen hergebruikt kunnen worden. Reviseren houdt in dat we de energiecellen uit uw Sparta accu vervangen voor een volledig nieuwe battery pack. Voor een kleine meerprijs kunnen wij de accu zelfs in capaciteit vergroten of 'upgraden'.

Uw Sparta elektrische fiets accu staat niet in het overzicht?

Staat uw Sparta e-bike accu niet in het modellenoverzicht? Revisie is mogelijk voor diverse modellen zoals de Sparta E-motion C2, C3, C4 of Sparta Pharos. Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons per e-mail of telefoon.

We helpen u via WhatsApp