COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Montego accu revisie voor e-bike

Als de Montego accu van uw e-bike minder lang ondersteuning geeft is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen kunnen wij uw Montego accu reviseren, waarbij het mogelijk is om het vermogen van de batterij te vergroten.


Montego accu revisie: wat zijn de stappen?

Uw Montego accu reviseren werkt heel eenvoudig online: U selecteert uw Montego fietsaccu in het modellenoverzicht, kiest het gewenste vermogen van de batterij en plaatst een bestelling. Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. U pakt de accu stevig in en verstuurt het pakket gratis naar ons reparatiecentrum.

Na binnenkomst bepalen onze reparateurs de conditie van de batterij is. Als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, zullen ze verwijderd en vervangen worden door nieuwe krachtige cellen van Samsung of Panasonic. Bij revisie wordt enkel de versleten battery pack van uw oude Montego accu vervangen.

Service en garantie als wij uw Montego accu reviseren

Levert de accu van uw Montego e-bike niet meer de prestaties van enkele jaren geleden? Dan wil dat niet zeggen dat uw accu direct vervangen moet worden voor een nieuwe. Voor een lager tarief kunnen wij uw gebruikte accu herstellen, waarbij u zelf het vermogen kiest. 

Het is mogelijk om achteraf te betalen, waardoor u eerst de prestaties van de gereviseerde batterij kunt beoordelen. Als blijkt dat uw batterij niet gereviseerd kan worden hoeft u ook niets te betalen. Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u recht op 24 maanden garantie.

Vragen over revisie van uw Montego accu

Staat uw de Montego accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp