Montego accu revisie

Als de Montego accu van uw e-bike minder lang ondersteuning geeft is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen kunnen wij uw Montego accu reviseren, waarbij het mogelijk is om het vermogen van de batterij te vergroten.

Veelgestelde vragen over de Montego accu

Kan ik beter kiezen voor Montego accu revisie of nieuw?

Een nieuwe Montego fiets accu kopen is onnodig. Revisie is aanzienlijk goedkoper en brengt als voordeel met zich mee dat de capaciteit kan worden vergroot. Bij veel Montego modellen wordt niet alleen het batterijpakket, maar ook de elektronica vernieuwd. De accu is dan van binnen weer volledig nieuw.

Waarom gaat mijn Montego elektrische fiets accu snel leeg?

De kans is groot dat de batterij is opgebruikt. Dit is volkomen normaal en gebeurt uiteindelijk bij iedere fietsaccu. Slijtage zorgt ervoor dat de actieradius flink vermindert en de accu in sommige gevallen zelfs uitvalt.

Kunnen jullie mijn Montego accu reviseren?

Staat uw de Montego accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp