Batavus accu revisie voor e-bike

De accu van uw Batavus e-bike geeft steeds korter ondersteuning? Uw Batavus accu reviseren is een prima alternatief voor het kopen van een nieuwe accu. De meeste modellen (bijv. de E-go serie) komen in aanmerking voor revisie.

Helaas kunnen de elektrische fietsaccu's van Batavus met ION-technologie niet door ons gereviseerd worden

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Batavus fietsaccu revisie: wat zijn de stappen?

Uw Batavus elektrische fiets accu reviseren is niet alleen voordelig maar ook heel eenvoudig:

Batavus accu kopen

1. Kies het gewenste vermogen en stuur de versleten accu op

U selecteert uw Batavus fietsaccu in het modellenoverzicht, kiest het gewenste vermogen van de batterij en plaatst een bestelling. Nadat wij de bestelling succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. U pakt de accu stevig in en verstuurt het pakket naar ons reparatiecentrum. Door het verzendlabel op de doos te plakken wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden.

Batavus accu reviseren

2. Onze specialisten testen en reviseren uw Batavus accu

Nadat het pakketje is aangekomen in ons reparatiecentrum wordt de batterij kort getest om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als er sprake is van slijtage worden de energiecellen van de oude batterij uit de behuizing gehaald. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de batterij vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na plaatsing van de nieuwe cellen wordt altijd gecontroleerd of de batterij het gewenste vermogen met de juiste spanning voor uw Batavus elektrische fiets kan leveren.

Batavus accu retour

3. De Batavus accu wordt als nieuw retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail, zodat u precies weet wanneer u de Batavus accu retour mag verwachten. In deze e-mail vind u tevens instructies voor heringebruikname van de accu. Door het volgen van deze instructies brengt u de batterij zo snel mogelijk op de maximale capaciteit.

Waarom uw Batavus accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Natuurlijk is het zonde om een volledig nieuwe Batavus accu te kopen, als alleen de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Batavus accu reviseren en dan heeft u ook nog de mogelijkheid om voor extra vermogen te kiezen. Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u altijd recht op 12 maanden garantie na revisie van uw Batavus accu.

Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, in de meeste gevallen zijn onze klanten blij verrast met de prestaties van hun gereviseerde batterij. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen. Blijkt de accu niet te repareren? Dan zijn er voor u ook geen kosten.

Kunnen jullie mijn Batavus accu reviseren: ik zie mijn accu niet staan?

Staat de accu van uw Batavus e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw batterij. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon voor hulp bij het selecteren van de juiste revisie-optie.