COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Batavus accu revisie voor e-bike

De accu van uw Batavus e-bike geeft steeds korter ondersteuning? Uw Batavus accu reviseren is een prima alternatief voor het kopen van een nieuwe batterij. De meeste Batavus accu modellen komen in aanmerking voor revisie.

Helaas kunnen de elektrische fietsaccu's van Batavus met ION-technologie niet door ons gereviseerd worden

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Batavus fietsaccu revisie: wat zijn de stappen?

Uw Batavus accu reviseren werkt heel eenvoudig: u kiest het gewenste vermogen van de batterij en plaatst een bestelling. Nadat wij de order succesvol ontvangen hebben krijgt u een bevestigingsmail inclusief verzendlabel. U pakt de accu stevig in en verstuurt het pakket naar ons reparatiecentrum. 

Als er sprake is van slijtage worden de energiecellen van de oude batterij uit de behuizing gehaald. In de meeste gevallen wordt bij revisie alleen de versleten Batavus accu vervangen door verse A-grade energiecellen.

Waarom hier uw Batavus accu reviseren?

Natuurlijk is het zonde om een volledig nieuwe Batavus accu te kopen, als alleen de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Batavus accu reviseren en dan heeft u ook nog de mogelijkheid om voor extra vermogen te kiezen. Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u recht op 24 maanden garantie.

Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen. Blijkt de Batavus accu niet te repareren? Dan zijn er voor u ook geen kosten.

Kunnen jullie mijn Batavus accu repareren: ik zie mijn batterij nergens?

Staat de accu van uw Batavus e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw batterij. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon voor hulp bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

We helpen u via WhatsApp