Batavus accu revisie

De accu van uw Batavus e-bike geeft steeds korter ondersteuning? Uw Batavus accu reviseren is een prima alternatief voor het kopen van een nieuwe batterij. De meeste Batavus accu modellen komen in aanmerking voor revisie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Batavus accu: veelgestelde vragen

Wat is Batavus accu revisie precies?

De energiecellen van uw Batavus batterij worden uit de behuizing gehaald. Vervolgens worden er verse A-merk energiecellen geplaatst. De rest van de accu wordt hergebruikt. Deze vervanging zorgt ervoor dat u weer jaren kunt fietsen met uw Batavus e-bike.

Wanneer moet ik mijn Batavus accu vervangen?

Een fietsaccu heeft een gemiddelde levensduur van vijf jaar. De batterij is onderhevig aan slijtage en dit is te merken aan de accuprestaties. Het aantal kilometers per volle acculading neemt ieder jaar af en uiteindelijk is de accu compleet versleten.

Is reviseren voordeliger dan een nieuwe Batavus accu kopen?

Reviseren is in veel gevallen goedkoper dan het kopen van een nieuwe accu. Tijdens revisie worden de behuizing en elektronica van de accu hergebruikt, wat een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Dit maakt revisie een goedkoop en duurzaam alternatief voor het kopen van een nieuwe Batavus batterij.

Kunnen jullie mijn Batavus accu reviseren?

Veel accumodellen van Batavus, zoals bijvoorbeeld de accu Batavus Genova of Batavus Remove kettingkast accu, kunnen door ons gereviseerd worden. Staat de accu van uw Batavus e-bike er niet tussen? Vul dan het aanvraagformulier in, stuur ons een e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of neem telefonisch contact op.

We helpen u via WhatsApp