COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Stella accu revisie voor e-bike

Nieuwe Stella accu kopen? Als de accu van uw e-bike niet meer het bereik heeft van een aantal jaren geleden, is waarschijnlijk de batterij versleten. Wij kunnen uw Stella accu reviseren, het is niet nodig om een nieuwe batterij te kopen.


Stella accu reviseren: hoe werkt het precies?

Een nieuwe Stella accu kopen is niet nodig: wij kunnen de batterij voor u herstellen. Selecteer uw Stella accu en kies de gewenste capaciteit van de batterij. De versleten battery pack wordt uit de behuizing verwijderd en nieuwe krachtige Panasonic cellen worden teruggeplaatst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u uitgebreide verzendinstructies per e-mail. 

Waarom mijn Stella accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl?

Revisie van uw Stella batterij is niet alleen goedkoper, maar biedt ook nog eens de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden. Na afloop van de reparatie heeft u recht op 24 maanden garantie. Als blijkt het repareren van uw Stella fietsaccu niet mogelijk is, zijn er voor u geen kosten. Verder betaalt u geen extra kosten voor verzending van de accu.

Ik zie mijn Stella fietsaccu niet: is revisie mogelijk?

Als uw Stella batterij niet terug te vinden is in het overzicht wil dit niet zeggen dat we de accu niet kunnen herstellen. Vul het aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op zodat wij voor u de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

We helpen u via WhatsApp