Stella accu revisie

Nieuwe Stella accu kopen? Als de accu van uw e-bike niet meer het bereik heeft van een aantal jaren geleden, is waarschijnlijk de batterij versleten. Wij kunnen uw Stella accu reviseren, het is niet nodig om een nieuwe batterij te kopen.

Stella accu veelgestelde vragen

Wanneer moet een Stella accu vervangen worden?

Vaak heeft een Stella fietsaccu na 3-5 jaar wel een groot gedeelte van de originele capaciteit verloren door slijtage. Jaarlijks verliezen de accucellen zo'n 15% capaciteit, waardoor het bereik steeds kleiner wordt en vaker geladen moet worden.

Wat zijn veelvoorkomende Stella accu problemen?

Aan het eind van de levensduur ontstaan er vaak problemen met de betrouwbaarheid van de accu: wanneer er op het display nog voldoende restlading wordt aangegeven kan de accu plots onverwachts uitvallen. Het verval in resterende batterijlading verloopt soms in sprongen en niet meer geleidelijk. Soms laadt de accu zelfs helemaal niet meer op met de reguliere oplader.

Wat is het voordeel van Stella accu reviseren t.o.v nieuw kopen?

Revisie van uw Stella fietsaccu is niet alleen voordeliger dan nieuw, maar biedt ook de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden. Daarnaast heeft revisie als voordeel dat gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit Samsung energiecel om een langere levensduur te garanderen. Na afloop van de reparatie heeft u recht op 24 maanden garantie.

Is Stella accu revisie altijd mogelijk?

De meeste modellen zoals de Stella Type 1 en Stella Type 2 kunnen wij zonder problemen herstellen, zeker wanneer de accu nog ondersteuning geeft. Laadt de accu niet meer op? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

We helpen u via WhatsApp