Bosch accu revisie: PowerPack 300, 400, 500

Uw Bosch PowerPack accu geeft nog maar kort ondersteuning aan de e-bike? In veel gevallen zijn de energiecellen versleten. Wij kunnen uw Bosch accu reviseren, waardoor u niet direct een nieuwe PowerPack accu hoeft te kopen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bosch fietsaccu: veelgestelde vragen

Bosch fiets accu reviseren of nieuw kopen?

In tegenstelling tot de accucellen zijn de meeste onderdelen van de Bosch fietsaccu na enkele jaren nog in goede staat. Het is zonde om een compleet nieuwe Bosch accu te kopen, als voor de accu voor een aanzienlijk lager bedrag gereviseerd kan worden. Ook bij revisie krijgt u 24 maanden garantie.

Na hoeveel jaar moet de Bosch accu fiets vervangen worden?

De levensduur van de Bosch batterij is net als andere fietsaccu’s beperkt. Het batterijpakket verliest iedere jaar aan capaciteit en uiteindelijk is de volledige accu opgebruikt. De gemiddelde levensduur is varieert van ongeveer 4 tot 6 jaar.

Bosch accu e-bike actieradius vergroten?

De slijtage van de energiecellen brengt een vermindering van prestaties met zich mee. Er kunnen steeds minder kilometers gefietst worden met een volle Bosch e-bike accu. Revisie zorgt ervoor dat de actieradius weer is als toen de accu nieuw was, waarbij ook een capaciteitsverhoging mogelijk is.

Wat is het bereik van een Bosch batterij fiets?

Het is lastig om het bereik uit te drukken in kilometers, aangezien dit afhankelijk is van vele factoren. De factor met de grootste invloed is de capaciteit van de batterij. Wanneer we de capaciteit upgraden met 25%, mag u er vanuit gaan dat u ook maximaal 25% verder kunt fietsen dan toen de accu nieuw was.

Kunnen jullie mijn Bosch accu reviseren?

Niet zeker of uw Bosch e-bike accu geschikt is voor revisie? Neem contact op met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen. Dit kan op werkdagen telefonisch via 013 - 2045014 of stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp