Bosch accu revisie: PowerPack 300, 400, 500

Uw Bosch PowerPack accu geeft nog maar kort ondersteuning aan de e-bike? In veel gevallen zijn de energiecellen versleten. Wij kunnen uw Bosch accu reviseren, waardoor u niet direct een nieuwe PowerPack accu hoeft te kopen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bosch e-bike accu revisie: wat zijn de stappen?

Het reviseren van uw Bosch accu werkt eenvoudig in drie stappen:

Bosch powerpack accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Bosch fietsaccu op

U selecteert de Bosch accu die hoort bij uw elektrische fiets, bijvoorbeeld de Bosch PowerPack Active of Classic Line. Vervolgens kiest u het gewenste vermogen voor uw Bosch fietsaccu na revisie. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail met verzendinstructies en een label dat u op de doos kunt plakken. Met behulp van dit verzendlabel kunt u de accu kosteloos via PostNL opsturen naar het reparatiecentrum. 

Bosch powerpack accu reviseren

2. Onze reparateurs gaan uw Bosch accu testen en reviseren

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen wordt deze eerst aan een korte capaciteitstest onderworpen. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de oude Bosch accu in aanmerking komt voor reparatie wordt normaalgesproken enkel de oude battery pack vervangen door krachtige nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Bosch powerpack accu retour

3. Uw fietsaccu wordt met nieuwe energiecellen retour gezonden

U ontvangt persoonlijk bericht per email als de revisie en afsluitende test succesvol voltooid is. Zo weet u precies wanneer u de Bosch accu terug mag verwachten. In de e-mail vindt u ook instructies voor heringebruikname van de accu. Door het volgen van de handleiding wordt de maximale capaciteit van uw accu zo snel mogelijk gehaald.

Bosch fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service

Tegen de tijd dat de energiecellen van uw Bosch fietsaccu tekenen van slijtage vertonen, zijn andere onderdelen vaak nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Bosch accu te kopen. Voor een lager bedrag reviseren wij uw Bosch 300, 400 of 500 PowerPack. Bovendien kan bij revisie het vermogen van uw batterij uitgebreid worden. 

Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen. Blijkt dat we uw Bosch accu niet kunnen reviseren? Dan hoeft u ook niets te betalen. Als de accu wel succesvol hersteld is heeft u recht op 12 maanden garantie.

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie toch mijn Bosch accu reviseren?

Heeft u geen Boch PowerPack accu? Kijk dan bij een van de overige merken of vul het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu en kunnen helpen bij het selecteren van de juiste revisie-optie.