COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Bosch accu revisie: PowerPack 300, 400, 500

Uw Bosch PowerPack accu geeft nog maar kort ondersteuning aan de e-bike? In veel gevallen zijn de energiecellen versleten. Wij kunnen uw Bosch accu reviseren, waardoor u niet direct een nieuwe PowerPack accu hoeft te kopen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bosch e-bike accu revisie: wat zijn de stappen?

Uw Bosch accu reviseren werkt heel simpel: U selecteert de Bosch accu die hoort bij uw e-bike en kiest zelf de capaciteit van de batterij. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail met verzendinstructies en een label dat u op de doos kunt plakken. Met behulp van dit verzendlabel kunt u de versleten accu kosteloos verzenden naar het reparatiecentrum. 

Als de oude Bosch accu in aanmerking komt voor reparatie wordt normaalgesproken enkel de oude battery pack vervangen door krachtige nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung. Ten slotte wordt de gereviseerde accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Bosch accu reviseren: service & garantie

Tegen de tijd dat de energiecellen van uw Bosch fietsaccu tekenen van slijtage vertonen, zijn andere onderdelen vaak nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe Bosch accu te kopen. Voor een lager bedrag wordt uw versleten Bosch accu vervangen. Bovendien kan bij revisie het vermogen van uw batterij uitgebreid worden. 

Wij begrijpen dat u graag eerst zelf wil beoordelen of de fietsaccu naar wens presteert. Om die reden bieden wij u de optie om ook achteraf te betalen. Blijkt dat het repareren van uw Bosch accu niet mogelijk is? Dan hoeft u ook niets te betalen. Als de accu wel succesvol hersteld is heeft u recht op 24 maanden garantie.

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie toch mijn Bosch accu vervangen?

Heeft u geen Bosch PowerPack accu? Kijk dan bij een van de overige merken of vul het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu en kunnen helpen bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

We helpen u via WhatsApp