Trek accu revisie voor e-bike

Wanneer uw Trek accu nog maar kort ondersteuning geeft aan de motor is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen kunnen wij uw Trek accu reviseren, waardoor u geen volledig nieuwe batterij hoeft te kopen.


Trek accu revisie: hoe werkt het?

Uw Trek accu reviseren werkt heel simpel: U kiest de Trek accu die past bij uw fiets en selecteert het gewenste vermogen voor uw batterij na revisie. Na het aanmaken van de bestelling ontvangt u een een e-mail met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. U kunt dit label op de doos plakken en het pakketje met uw accu vanaf een PostNL punt ter reparatie opsturen.

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack van uw Trek accu vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. De behuizing en electronica van de batterij blijven intact. 

Trek accu reviseren: het voordeel van onze service  

Na 4-6 jaar verkeert uw e-bike vaak nog in prima conditie en hetzelfde geldt voor de meeste onderdelen van uw accu. Het is zonde om een volledig nieuwe Trek accu te kopen als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Trek accu reviseren.

Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, u kunt namelijk altijd achteraf betalen! Als blijkt dat we de accu van uw Trek elektrische fiets niet kunnen repareren hoeft u ook niets te betalen. Als de batterij wel gereviseerd kan worden heeft u recht op 12 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Trek accu reviseren?

Is Trek accu revisie mogelijk ook als uw accu niet op de website terug te vinden is? Wij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden als u het aanvraagformulier invult. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon.