Trek accu revisie voor e-bike

Wanneer uw Trek accu nog maar kort ondersteuning geeft aan de motor is er waarschijnlijk sprake van slijtage. In veel gevallen kunnen wij uw Trek accu reviseren, waardoor u geen volledig nieuwe batterij hoeft te kopen.


Trek e-bike accu revisie: wat zijn de stappen?

Uw Trek accu reviseren werkt eenvoudig volgens drie stappen:

Trek accu kopen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur de oude Trek accu op

U kiest de Trek accu die past bij uw fiets en selecteert het gewenste vermogen voor uw batterij na revisie. Na het aanmaken van de bestelling ontvangt u een een e-mail met daarin de verzendinstructies en een verzendlabel. U kunt dit label op de doos plakken en het pakketje met uw accu vanaf een PostNL pakketpunt in de buurt gratis opsturen naar ons reparatiecentrum.

Trek accu reviseren

2. Uw Trek fietsaccu wordt uitgelezen en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. De behuizing en electronica van de batterij blijven intact en na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Trek accu retour

3. U ontvangt de fietsaccu na revisie retour op het gewenste adres

U ontvangt persoonlijk bericht per e-mail als de Trek accu succesvol door de test en de reparatie gekomen is. In die e-mail vindt u verder instructies voor het gebruik van de accu na revisie. Door het volgen van de handleiding wordt de maximale capaciteit zo snel mogelijk bereikt. 

Waarom uw Trek accu reviseren via Fietsaccu-revisie.nl?

Na 4-6 jaar verkeert uw e-bike vaak nog in prima conditie en hetzelfde geldt voor de meeste onderdelen van uw accu. Het is zonde om een volledig nieuwe Trek accu te kopen als alleen de versleten energiecellen aan vervanging toe zijn. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze specialisten uw Trek accu reviseren.

Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, want bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen! Als blijkt dat we de accu van uw Trek elektrische fiets niet kunnen reviseren hoeft u ook niets te betalen. Als de batterij wel gereviseerd kan worden heeft u recht op 12 maanden garantie.

Kunnen jullie mijn Trek accu reviseren?

Staat uw Trek accu er niet tussen? Wij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden voor uw batterij als u het aanvraagformulier invult. Tijdens werkdagen ontvangt u binnen een dag een reactie. Verder kunt u ons tijdens kantooruren bereiken per email (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefoon.