COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Trenergy accu reviseren

Actieradius van uw Trenergy accu vergroten? De cellen van uw batterij zijn gemiddeld na 5 jaar uitgeput. Wij kunnen het binnenwerk van uw Trenergy accu vernieuwen, waarbij vergroting van de capaciteit ook een optie is.


Trenergy accu vervangen?

Na het selecteren van uw accu-model kiest u de gewenste nieuwe capaciteit van uw Trenergy batterij. In de meeste gevallen is een vergroting de capaciteit ook realiseerbaar. U voltooit de aanvraag op de website en verzendt uw accu kosteloos naar het reparatie-adres. Hier wordt de kunststof behuizing van de Trenergy accu geopend om een nieuw cellenpakket te plaatsen. Uiteindelijk ontvangt u de vernieuwde batterij weer thuis met 1 jaar garantie.

Mogelijkheden voor uw Trenergy accu

Voor extra uitleg over de procedure of bij vragen over uw accu kunt u contact opnemen en helpt onze klantenservice. Dit kan via e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefonisch.