Trenergy accu revisie

Actieradius van uw Trenergy accu vergroten? De cellen van uw batterij zijn gemiddeld na 5 jaar uitgeput. Wij kunnen het binnenwerk van uw Trenergy accu vernieuwen, waarbij vergroting van de capaciteit ook een optie is.

Trenergy accu: veelgestelde vragen

Wanneer moet een Trenergy accu vervangen worden?

Doorgaans is een Trenegy fietsaccu na 5 jaar volledig opgebruikt, maar vaak is er al eerder een groot verval in actieradius merkbaar. Na elke laadbeurt kunnen de accucellen steeds wat minder energie opslaan door slijtage.

Trenergy accu los kopen of reviseren?

Wanneer de batterij aan het eind van de levenscyclus is zijn er twee mogelijkheden: vervangende accu kopen of uw Trenergy accu reviseren. Het grote voordeel van reviseren is dat u net als bij een nieuwe accu recht heeft op 24 maanden garantie, maar dat daarnaast gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit energiecel voor een langere levensduur.

Is het altijd mogelijk om mijn Trenergy accu te reviseren?

Voor Trenergy e-bike accu's is het vrijwel altijd mogelijk om de accu te herstellen, omdat het volledige binnenwerk vervangen wordt, waardoor de accu weer als nieuw is. Staat uw model niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in en wij bekijken de mogelijkheden voor uw batterij.

We helpen u via WhatsApp