COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Yamaha accu revisie voor e-bike

U kunt steeds minder kilometers fietsen met uw Yamaha fietsaccu? Het is mogelijk dat de batterij versleten is. Wij kunnen uw Yamaha accu reviseren, zodat u niet direct een nieuwe hoeft te kopen.


Yamaha accu revisie voor uw e-bike: wat zijn de stappen?

U kiest eerst de accu die past bij uw Yamaha elektrische fiets en bepaalt de gewenste capaciteit van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met ons verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. 

Als er sprake is van slijtage wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Uw Yamaha fietsaccu wordt weer als nieuw retour gestuurd, waardoor u weer jaren vooruit kunt met uw batterij.

Yamaha fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl

Het is zonde om een volledig nieuwe Yamaha accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Yamaha accu reviseren, waarbij u ook nog eens de mogelijkheid heeft om zelf de capaciteit te bepalen. 

Bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als blijkt dat wij uw Yamaha fietsaccu niet kunnen repareren, zijn er voor u ook geen kosten. Normaalgesproken is revisie gewoon mogelijk en dan heeft u recht op 24 maanden garantie.

Vragen over Yamaha accu revisie

Kunt u de Yamaha accu van uw elektrische fiets niet terugvinden? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp