Yamaha accu revisie voor e-bike

U kunt steeds minder kilometers fietsen met uw Yamaha fietsaccu? Het is mogelijk dat de batterij versleten is. Wij kunnen uw Yamaha accu reviseren, zodat u niet direct een nieuwe hoeft te kopen.


Yamaha accu revisie voor uw e-bike: wat zijn de stappen?

Revisie van uw Yamaha fietsaccu werkt volgens 3 stappen: 

Yamaha e-bike accu bestellen

1. Selecteer het gewenste vermogen en stuur uw oude Yamaha fietsaccu op

U kiest eerst de accu die past bij uw Yamaha elektrische fiets en bepaalt het gewenste vermogen van de batterij. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met ons verzendlabel en instructies. U stuurt uw oude accu stevig ingepakt naar ons reparatiecentrum en plakt het verzendlabel op de doos. Door gebruik te maken van dit label wordt uw pakketje gratis via PostNL verzonden.

Yamaha e-bike accu reviseren

2. Uw Yamaha fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Nadat het pakketje door ons ontvangen is volgt er eerst een test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Als er sprake is van slijtage wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde Yamaha accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Yamaha e-bike accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de accu succesvol gereviseerd en getest is ontvangt u een e-mail. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Deze e-mail bevat ook instructies voor heringebruikname van de accu na revisie.

Yamaha fietsaccu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl

Het is zonde om een volledig nieuwe Yamaha accu te kopen, als enkel de versleten energiecellen vervangen hoeven te worden. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen onze reparateurs uw Yamaha accu reviseren, waarbij u ook nog eens de mogelijkheid heeft om zelf de capaciteit te bepalen. 

Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Geen probleem, bij Fietsaccu-revisie.nl heeft u altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen. Als in het reparatiecentrum blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren, zijn er voor u ook geen kosten. Normaalgesproken is revisie gewoon mogelijk en dan heeft u recht op 12 maanden garantie.

Vragen over Yamaha accu revisie

Kunt u de Yamaha accu van uw elektrische fiets niet terugvinden? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.