Van Raam accu revisie

Van Raam accu aan vervanging toe? Het is mogelijk dat uw batterij na enkele jaren opgebruikt is. Een gloednieuwe accu bestellen hoeft gelukkig niet, er is namelijk een alternatief: wij verwisselen het binnenwerk van uw oude Van Raam accu.

Van Raam accu: vraag en antwoord

Wat is de levensduur van uw Van Raam accu?

Gemiddeld is de accu voor uw Van Raam fiets na 5 jaar bijna volledig opgebruikt. Niet alleen loopt het bereik terug, maar het is ook mogelijk dat de accu vaker onverwachts uitvalt. Dit zijn signalen dat de batterij vervangen moet worden.

Van Raam accu kopen of reviseren?

De Van Raam fietsaccu staat bekend om zijn hoge capaciteit en bijbehorende prijs. Bij reviseren worden slechts de slijtageonderdelen vervangen, waardoor het in aanschaf veel voordeliger is. Bij verwisseling van de accu-cellen kunt u tevens de capaciteit laten aanvullen, wat resulteert in een groter bereik van uw Van Raam e-bike.

Wat is er mogelijk met uw Van Raam batterij?

Aanvullende informatie nodig over ons proces of over uw Van Raam accu? Wij kunnen u altijd voorzien van persoonlijk advies. Stel uw vragen per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of bel ons via 013 – 2045014.

We helpen u via WhatsApp