COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Van Raam accu reviseren

Van Raam accu aan vervanging toe? Het is mogelijk dat uw batterij na enkele jaren opgebruikt is. Een gloednieuwe accu bestellen hoeft gelukkig niet, er is namelijk een alternatief: wij verwisselen het binnenwerk van uw oude Van Raam accu.


Van Raam accu kopen of hergebruiken?

Bij verwisseling van de accu-cellen kunt u tevens de capaciteit laten aanvullen, wat resulteert in een groter bereik van uw Van Raam e-bike. Kies uw accu op onze website en klik op de capaciteit die u graag in uw vernieuwde batterij wilt hebben. Onze reparateurs vervangen het binnenwerk en zorgen ervoor dat de accu weer bij u wordt afgeleverd. U heeft recht op 1 jaar garantie.

Wat is er mogelijk met uw Van Raam batterij?

Aanvullende informatie nodig over ons proces of over uw Van Raam accu? Wij kunnen u altijd voorzien van persoonlijk advies. Stel uw vragen per e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of bel ons via 013 – 2045014.