Over Fietsaccu-revisie.nl

Wie zijn wij?

Accu revisie: de mogelijkheid om een gebruikte batterij een tweede leven te geven. In 2017, het jaar dat fietsaccu-revisie.nl de eerste fietsaccu herstelde, was revisie nog een relatief onbekend fenomeen voor het grote publiek. Dit veranderde toen wij later dat jaar met een volledig nieuw vereenvoudigd concept kwamen. Consumenten kregen online de mogelijkheid om een revisie voor hun versleten fietsaccu te bestellen en gratis op te sturen ter reparatie. Binnen twee weken ontving de klant zijn/haar accu binnen weer op het gewenste adres als nieuw retour, inclusief garantie.

Inmiddels is accu revisie voor veel mensen met een e-bike de beste oplossing wanneer ze problemen ervaren met hun fietsaccu. Terwijl veel e-bikes de afgelopen jaren steeds technisch geavanceerder werden, blijft de accu tot op de dag van vandaag een zorgenkindje. Oudere accu-modellen worden inmiddels niet meer door fabrikanten geleverd en de gemiddelde prijs van een nieuwe fietsaccu is bij de bekende merken alleen maar verder gestegen, waardoor revisie de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen.

Met name dankzij de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid wordt Heskon met platform Fietsaccu-revisie.nl sinds 2019 als enige revisiebedrijf in Nederland officieel gesteund door branchevereniging BOVAG. Door zich te onderscheiden op het gebied van innovatie en duurzaamheid mag Fietsaccu-revisie.nl zich, samen met 3 andere Tilburgse innovatieve bedrijven, ook Impactmaker van 2020 noemen. In het volledig nieuwe repair centre aan de Ringbaan-Oost in Tilburg worden jaarlijks duizenden gebruikte fietsaccu’s van een tweede leven voorzien.

Een impressie van Fietsaccu-revisie.nl bij RTL programma Doe Maar Duurzaam:

Een rondleiding door ons reparatiecentrum voor het Youtube-programma 'BOVAG zoekt het uit'

We helpen u via WhatsApp