COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Shimano Steps accu revisie voor e-bike

De Shimano accu van uw e-bike levert niet meer de gewenste prestaties? De accu-cellen zijn gemiddeld na 4-6 jaar versleten, wat zorgt voor een kleinere actieradius. Uw Shimano accu reviseren is mogelijk, waardoor u niet direct een nieuwe accu hoeft aan te schaffen.


Shimano reviseren: hoe werkt het?

Uw Shimano Steps accu reviseren werkt volgens een aantal stappen. U selecteert ten eerste de Shimano accu die hoort bij uw fiets en geeft aan wat de gewenste laadcapaciteit na revisie moet worden. Na het aanmaken van de bestelling ontvangt u een e-mail met verzendinstructies. Daarbij krijgt u een label om de accu gratis mee te versturen naar ons reparatie-adres.

Bij ons reparatiecentrum volgt eerst een korte test om de status van de batterij te controleren. In de meeste gevallen komt de Shimano Steps accu in aanmerking, wat inhoudt dat we het versleten binnenwerk uit de behuizing verwijderen en vervolgens nieuwe A-grade cellen terugplaatsen.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw Shimano Steps accu?

Staat uw Shimano Steps accu niet in dit rijtje? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

We helpen u via WhatsApp