Kalkhoff accu revisie

De Kalkhoff accu van uw e-bike presteert minder goed dan enkele jaren geleden? In dat geval zijn de energiecellen waarschijnlijk versleten. In de meeste gevallen kunnen onze reparateurs uw Kalkhoff accu reviseren.

Veelgestelde vragen over de Kalkhoff accu

Wat is Kalkhoff accu reviseren?

Tijdens het revisieproces vervangen onze reparateurs alle energiecellen in de Kalkhoff accu, wat ervoor zorgt dat de accu weer als nieuw presteert. De elektronica en behuizing wordt hergebruikt. Er geldt standaard een garantietermijn van 24 maanden.

Kan ik zelf de levensduur accu Kalkhoff verlengen?

Door zorgvuldig om te gaan met een Kalkhoff fietsaccu kan de levensduur met jaren verlengd worden. In de handleiding van uw Kalkhoff e-bike vindt u richtlijnen met betrekking tot onderhoud van de accu. Helaas heeft geen enkele fietsaccu het eeuwige leven en is deze na gemiddeld vijf jaar aan vervanging toe.

Waarom kiezen voor Kalkhoff accu revisie in plaats van nieuw?

Het aanschaffen van een nieuwe Kalkhoff accu is erg prijzig. Het voordeel van revisie is dat meerdere componenten worden hergebruikt, waardoor dit een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Capaciteitsverhoging tegen kleine meerprijs behoort ook tot de mogelijkheden.

Is revisie een optie voor mijn Kalkhoff batterij?

Ziet u de Kalkhoff accu van uw e-bike niet terug op de website? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij te bereiken voor al uw vragen.

We helpen u via WhatsApp