COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Kalkhoff accu revisie voor e-bike

De Kalkhoff accu van uw e-bike presteert minder goed dan enkele jaren geleden? In dat geval zijn de energiecellen waarschijnlijk versleten. In de meeste gevallen kunnen onze reparateurs uw Kalkhoff accu reviseren.


Kalkhoff accu revisie: hoe werkt het?

Uw Kalkhoff reviseren gaat eenvoudig online: U selecteert de Kalkhoff accu die hoort bij uw fiets en geeft aan wat de gewenste capaciteit na revisie moet worden. Als de bestelling voltooid is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Vervolgens verpakt u de accu stevig in een doos en met behulp van ons label kan het pakketje gratis verstuurd worden ter reparatie.

Na ontvangst van het pakketje wordt bepaald of er sprake is van slijtage. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de battery pack van uw oude Kalkhoff accu vervangen door nieuwe energiecellen van Samsung of Panasonic. 

Kalkhoff accu reviseren: onze service en garantie

Aangezien na 4 tot 6 jaar de meeste onderdelen van uw Kalkhoff accu nog in prima conditie zijn, is het zonde om een volledig nieuw exemplaar te kopen. Gelukkig kunnen wij uw Kalkhoff accu repareren voor een lager bedrag en heeft u ook nog eens de mogelijkheid om het vermogen uit te breiden.

U wil graag eerst de prestaties van de batterij beoordelen voordat u betaalt. Vandaar dat u de mogelijkheid heeft om achteraf te betalen. Bovendien heeft u na afloop 24 maanden garantie op de gereviseerde batterij.

Vragen over revisie van uw Kalhoff accu

Ziet u de Kalkhoff accu van uw e-bike niet terug op de website? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook telefonisch zijn wij te bereiken voor al uw vragen.

We helpen u via WhatsApp