COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Kemp Starley accu revisie voor e-bike

Krijgt u steeds minder kilometer ondersteuning van uw Kemp Starley accu? Het is niet nodig om direct om een nieuwe batterij aan te schaffen. Onze reparateurs kunnen namelijk uw Kemp Starley accu reviseren. U kunt ook nog eens zelf de capaciteit kiezen.


Kemp Starley accu revisie: hoe gaat het in zijn werk?

Eerst kiest u de Kemp Starley accu die hoort bij uw fiets. Vervolgens bepaalt u zelf wat de nieuwe capaciteit van uw versleten accu moet worden. U ontvangt een e-mail met instructies en een verzendlabel direct na het plaatsen van uw order. De batterij verpakt u stevig en het pakketje kan daarna gratis ter reparatie opgestuurd worden.

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt de accu gecontroleerd en als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit houdt in dat wij enkel het binnenwerk van uw Kemp Starley accu vervangen, terwijl de behuizing en de printplaat hergebruikt wordt.

Ik zie mijn accu niet: kunnen jullie mijn Kemp Starley accu reviseren?

Staat de accu van uw Kemp Starley niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in, neem tijdens kantooruren telefonisch contact op of mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp