Voordelen van ons bedrijf

Waarom klanten kiezen voor Fietsaccu-revisie.nl

Door de groeiende populariteit van de e-bike in Nederland wordt ook de vraag naar fietsaccu revisie elk jaar groter. In veel gevallen is het mogelijk om uw versleten accu zonder problemen een tweede leven te geven. Waarom kiezen veel consumenten met een e-bike juist voor Fietsaccu-revisie.nl? Enkele belangrijke voordelen op een rijtje:

Professioneel in fietsaccu herstel:

Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van BatavusGazelleGiantSparta, maar ook van veel andere fabrikanten door ons gereviseerd worden. Omdat e-bike accu's steeds geavanceerder worden is kennis over alleen de batterij al lang niet meer voldoende.

Door specialisten uit verschillende disciplines (IT, elektrotechniek en mechatronica) te verbinden, lukt het ons om ook voor de meer complexe accu-modellen een oplossing te vinden. Fietsaccu-revisie.nl is als enige revisiebedrijf in Nederland gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg en BOVAG lid.

Transparantie van de kosten :

Het online bestellen van een revisie is net zo eenvoudig als de aankoop van een nieuwe accu. U hoeft van tevoren geen offerte aan te vragen, de tarieven op de website zijn helder op het moment dat u bestelt. Voor de meeste accu's is er een aparte bestelpagina waar u zelf alleen nog de gewenste capaciteit hoeft te kiezen.

Zijn er additionele kosten als gevolg van defecten die tijdens de revisie pas aan het licht komen? In dat geval zullen wij altijd eerst persoonlijk contact met u opnemen. Blijkt tijdens de reparatie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan betaalt u enkel de onderzoekskosten van € 10 en eventuele transportkosten.

Veilig betalen, ook achteraf:

Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, want bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Verzekerd verzenden:

Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per e-mail uitgebreide verzendinstructies. Hierin staat beschreven hoe u gemakkelijk uw pakket naar ons reparatiecentrum kunt sturen.

Capaciteit uitbreiden mogelijk:

We bieden vaak de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs de batterij-capaciteit uit te breiden, zodat deze nog groter wordt dan oorspronkelijk het geval was.

Hoogste kwaliteit energiecel:

De capaciteit zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Samsung of Panasonic energiecellen. Op die manier kunnen wij een krachtige batterij met een langere levensduur garanderen.

24 Maanden garantie:

Het merendeel van onze klanten kan na revisie weer jaren volop genieten van hun e-bike. Na het vervangen van de energiecellen wordt de batterij uitgebreid getest op veiligheid en capaciteit voordat deze retour wordt verzonden. Op deze manier kunnen wij een kwalitatief en betrouwbaar product met 24 maanden garantie op het cellenpakket leveren. 

Vlotte doorlooptijd:

Omdat veel klanten dagelijks afhankelijk zijn van hun elektrische fiets, hechten wij veel waarde aan de snelheid van onze dienstverlening. Logistiek zijn wij erop ingericht om u zo snel mogelijk weer van een fietsaccu te voorzien.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:

Bent u niet zeker over het geschikte fietsmodel of de capaciteit? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.

We helpen u via WhatsApp