Voordelen van ons bedrijf

Waarom klanten kiezen voor Fietsaccu-revisie.nl

Door de groeiende populariteit van de e-bike in Nederland wordt ook de vraag naar fietsaccu revisie elk jaar groter. Binnen Nederland zijn er enkele gespecialiseerde revisiebedrijven. Waarom kiezen veel consumenten met een elektrische fiets juist voor Fietsaccu-revisie.nl? Wij bieden onze klanten enkele unieke voordelen:

Specialist in het reviseren van fietsaccu’s:

Op enkele uitzonderingen na kunnen alle accu-modellen van BatavusGazelleGiantSparta, maar ook van veel andere fabrikanten door ons gereviseerd worden. Dagelijks verrichten onze reparateurs meerdere fietsaccu revisies en dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij ook voor de meer complexe modellen een passende oplossing vinden. Fietsaccu-revisie.nl is als enige revisiebedrijf in Nederland gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg en Bovag lid.

Het voordeligste alternatief:

Na 3-5 jaar is uw e-bike vaak nog in goede conditie en hetzelfde geldt voor de meeste componenten van uw fietsaccu. Het is daarom zonde om een volledig nieuwe elektrische fiets(accu) aan te schaffen, als u voor minder geld uw accu kunt laten reviseren. Daarbij biedt revisie vaak de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij uit te breiden. De kleine extra investering in een grotere accu-capaciteit wordt vrijwel altijd terugverdiend door de grotere actieradius.

Transparantie van de kosten (no cure, no pay):

Vooraf weten hoeveel u met revisie bespaart ten opzichte van een nieuwe accu? Bij ons hoeft u van tevoren geen offerte aan te vragen. Ook komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: bij Fietsaccu-revisie.nl is de prijs voor het reviseren helder op het moment dat u bestelt.

Zijn er additionele kosten als gevolg van defecten die tijdens de revisie pas aan het licht komen? In dat geval zullen wij altijd eerst persoonlijk contact met u opnemen. Er zal pas overgegaan worden tot reparatie als u daar zelf toestemming voor gegeven heeft.

Blijkt tijdens de reparatie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan ontvangt u het betaalde bedrag terug en worden ook geen onderzoekskosten in rekening gebracht.

Veilig betalen, ook achteraf:

Wilt u graag eerst de kwaliteit van de revisie beoordelen voordat u betaalt? Geen probleem, want bij Fietsaccu-revisie.nl kunt u altijd achteraf betalen! Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de prestaties van de gereviseerde accu.

Gratis en verzekerd verzenden:

Na het voltooien van de bestelling ontvangt u van ons per e-mail een pakketlabel. Door gebruik te maken van dit label kunt u de oude fietsaccu kosteloos opsturen naar ons reparatiecentrum.

Hoogste kwaliteit energiecel:

De capaciteit zegt niet alles over de actieradius en ook niet over de levensduur van een fietsaccu. De kwaliteit van de energiecel speelt wat dat betreft een zeer belangrijke rol. Onze specialisten gebruiken uitsluitend A-grade Samsung of LG energiecellen. Op die manier kunnen wij een krachtige batterij met een langere levensduur garanderen.

12 Maanden garantie:

Het merendeel van onze klanten kan na revisie weer jaren volop genieten van hun e-bike. Na het vervangen van de energiecellen wordt de batterij uitgebreid getest op veiligheid en capaciteit voordat deze retour wordt verzonden. Op deze manier kunnen wij een kwalitatief en betrouwbaar product met 12 maanden garantie op het cellenpakket leveren. 

Het komt een enkele keer voor dat een fietsaccu ook na revisie niet de gewenste prestaties levert. In dat geval proberen wij samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken.

Vlotte doorlooptijd:

Omdat veel klanten dagelijks afhankelijk zijn van hun elektrische fiets, hechten wij veel waarde aan de snelheid van onze dienstverlening. Logistiek zijn wij erop ingericht om u zo snel mogelijk weer van een fietsaccu te voorzien. In vrijwel alle gevallen levert de koerier uw gereviseerde accu binnen 7 werkdagen weer op het gewenste adres af.

Hoogwaardige service en persoonlijk advies:

Bent u niet zeker over het geschikte fietsmodel of de capaciteit? Staat uw fietsmodel er niet tussen? Vul het aanvraagformulier in of neem tijdens kantooruren contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Wij helpen u dan bij het selecteren van de juiste revisie-optie.