COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Samsung SDI accu revisie voor e-bike

Zou u graag grotere afstanden fietsen met uw Samsung fietsaccu? Wij reviseren de Samsung SDI accu, zodat de actieradius weer hetzelfde is als voorheen. Ook is er zelfs de mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden.


Samsung fietsaccu reviseren: hoe werkt het?

Uw Samsung SDI accu reviseren werkt volgens een aantal stappen. Ten eerste selecteert u de Samsung accu die bij uw e-bike hoort. Vervolgens kiest u de nieuwe capaciteit voor uw accu, deze is van invloed op de actieradius. Na het afronden van de bestelling ontvangt u de verzendinstructies inclusief pakketlabel om de accu gratis te verzenden.

In ons reparatiecentrum wordt de batterij getest om te controleren of het om versleten accucellen gaat. Wanneer dit het geval is, wordt de behuizing geopend en wordt het complete cellenpakket vervangen.

Wat zijn de mogelijkheden voor uw Samsung fietsaccu?

Staat uw Samsung accu niet op deze pagina? Vul het aanvraagformulier in of neem contact met ons op via info@fietsaccu-revisie.nl. Ook zijn we telefonisch bereikbaar voor vragen en advies.