COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

TranzX accu revisie voor e-bike

Als de Tranzx accu van uw e-bike steeds korter ondersteuning geeft zijn meestal de energiecellen versleten. U hoeft niet direct een nieuwe accu te kopen. Onze reparateurs kunnen namelijk zonder problemen uw TranzX accu reviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

TranzX accu revisie voor e-bike: zo werkt het

U selecteert de TranzX accu die past bij uw elektrische fiets en kiest het gewenste vermogen van de accu na revisie. U ontvangt een e-mail met instructies en een verzendlabel na het plaatsen van de bestelling. De gebruikte TranzX accu verpakt u in een doos en het verzendlabel plakt u op het pakketje. Door gebruik te maken van ons verzendlabel wordt de accu gratis opgestuurd naar het reparatie-adres.

Na ontvangst in ons reparatiecentrum wordt de accu gecontroleerd. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack van uw TranzX accu vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw hergebruikt worden.

TranzX e-bike accu reviseren: onze service

Wanneer de energiecellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de overige onderdelen vaak nog in prima conditie. Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe TranzX accu te kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij uw TranzX accu reviseren.

Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om ook achteraf te betalen. Blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren? Dan zijn er voor u geen kosten. Meestal kunnen wij uw TranzX accu reviseren zonder problemen en dan heeft u recht op 24 maanden garantie. 

Ik zie mijn model niet: kunnen jullie mijn TranzX accu reviseren?

TranzX accu revisie is mogelijk voor vrijwel alle modellen. Staat uw batterij er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp