TranzX accu revisie voor e-bike

Als de Tranzx accu van uw e-bike steeds korter ondersteuning geeft zijn meestal de energiecellen versleten. U hoeft niet direct een nieuwe accu te kopen. Onze reparateurs kunnen namelijk zonder problemen uw TranzX accu reviseren.


TranzX fietsaccu revisie voor e-bike: het proces

Revisie van uw TranzX accu is niet alleen voordelig, het is ook heel eenvoudig: 

TranzX accu bestellen

1. Stuur uw TranzX fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U selecteert de TranzX accu die past bij uw elektrische fiets en kiest het gewenste vermogen van de accu na revisie. Na het afronden van de bestelling ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. De gebruikte TranzX accu verpakt u in een doos en het verzendlabel plakt u op het pakketje. Door gebruik te maken van ons verzendlabel wordt de accu gratis opgestuurd naar het reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

TranzX accu reviseren

2. De fietsaccu wordt getest en gereviseerd door onze specialisten

Na ontvangst in ons reparatiecentrum volgt er een korte test om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als blijkt dat de cellen versleten zijn gaan onze reparateurs over tot revisie. Dit betekent dat wij enkel de battery pack met versleten energiecellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica van uw TranzX hergebruikt worden. Na afloop wordt de accu opnieuw getest.

TranzX accu retour

3. De gereviseerde TranzX fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Daarin vindt u verder instructies voor gebruik van uw accu na revisie. Door het volgen van de instructies bereikt uw batterij zo snel mogelijk de maximale capaciteit. 

Via Fietsaccu-revisie.nl uw TranzX e-bike accu reviseren

Wanneer de energiecellen van uw fietsaccu vervangen moeten worden als gevolg van slijtage, zijn de overige onderdelen vaak nog in prima conditie. Het feit dat alleen de versleten cellen aan vervanging toe zijn maakt het extra zonde om een volledig nieuwe TranzX accu te kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij uw TranzX accu reviseren.

Als u nog geen ervaring heeft met reviseren is het begrijpelijk dat u eerst de kwaliteit van de reparatie zelf wil beoordelen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om ook achteraf te betalen. Blijkt dat wij de batterij niet kunnen reviseren? Dan zijn er voor u geen kosten. Meestal kunnen wij uw TranzX accu reviseren zonder problemen en dan heeft u recht op 12 maanden garantie. 

Ik zie mijn model niet: kunnen jullie mijn TranzX accu reviseren?

Staat uw de TranzX accu van uw elektrische fiets niet in het overzicht? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.