TranzX accu revisie

Als de Tranzx accu van uw e-bike steeds korter ondersteuning geeft zijn meestal de energiecellen versleten. U hoeft niet direct een nieuwe accu te kopen. Onze reparateurs kunnen namelijk zonder problemen uw TranzX accu reviseren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veelgestelde vragen over de TranzX JD PST accu

Waarom gaat mijn TranzX accu snel leeg?

Na verloop van tijd wordt het bereik van uw TranzX fietsaccu steeds minder. Dit heeft te maken met het geleidelijke capaciteitsverlies van de li-ion energiecellen. Elke laadbeurt zorgt voor een klein beetje slijtage en na gemiddeld 5 jaar is nog minder dan de helft van de originele capaciteit over.

TranzX accu reviseren of nieuw kopen?

Nadat de energiecellen zijn opgebruikt bestaat er de mogelijkheid om een volledig nieuwe accu te kopen of de huidige batterij een tweede leven te geven. Bij revisie van uw TranzX JD PST accu worden alle slijtageonderdelen vervangen, waardoor de accu van binnen weer als nieuw is.

Is revisie van mijn TranzX batterij altijd mogelijk?

Een kleinere actieradius is vaak het gevolg van slijtage, wat in de meeste gevallen met revisie hersteld kan worden. Geeft de accu nog ondersteuning? Dan is revisie vrijwel altijd mogelijk. Ook als de accu geen power meer geeft is herstel soms nog mogelijk.

Ik zie mijn model niet: kunnen jullie mijn TranzX accu reviseren?

TranzX accu revisie is mogelijk voor vrijwel alle modellen: TranzX BL01TranzX BL03 36v accu, maar ook bijvoorbeeld de TranzX BL07 accu komen in aanmerking. Staat uw batterij er niet bij? Vul dan het aanvraagformulier in, zodat wij u kunnen adviseren.

We helpen u via WhatsApp