Wegens vakantie heeft onze telefonische klantenservice aangepaste openingstijden (ma t/m don 9:00 - 16:00 en vrijdag 9:00 - 15:00)

Amslod accu revisie voor e-bike

Uw Amslod accu geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Als het bereik van uw accu steeds minder wordt, is uw accu waarschijnlijk versleten. Wij kunnen uw Amslod accu reviseren, waarbij capaciteitsuitbreiding ook mogelijk is.


Amslod accu reviseren: hoe werkt het precies?

U start met het selecteren van uw Amslod accu in het bovenstaande overzicht. Hieropvolgend kiest u de gewenste capaciteit van de batterij, deze is van grote invloed op de afstand die u per acculading kunt fietsen. Alle informatie om de batterij gratis op te sturen ontvangt u na het afronden van de bestelling via e-mail. Op onze locatie wordt de batterij geopend en wordt het complete oude battery pack weggehaald. Vervolgens wordt een gloednieuw pack van Samsung of Panasonic geïnstalleerd.

Ik zie mijn Amslod accu niet: is revisie mogelijk?

Is uw Amslod batterij niet te vinden in het overzicht? Geen zorgen, de kans is groot dat we deze gewoon voor u kunnen herstellen. Vul het aanvraagformulier in of neem via e-mail/telefoon contact op voor de mogelijkheden.