Amslod accu revisie

Uw Amslod accu geeft niet meer zo lang ondersteuning als u zou willen? Als het bereik van uw accu steeds minder wordt, is uw accu waarschijnlijk versleten. Wij kunnen uw Amslod accu reviseren, waarbij capaciteitsuitbreiding ook mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Amslod accu

Is reviseren voordeliger dan een nieuwe Amslod accu kopen?

Ja, meestal is dit voordeliger. Tijdens revisie worden alleen de batterijcellen vervangen en wordt de behuizing en elektronica van de accu behouden. Dit bespaart kosten en maakt revisie veelal goedkoper dan het kopen van een nieuwe Amslod batterij.

Wat is Amslod accu revisie precies?

Tijdens revisie wordt de behuizing van de batterij geopend, wordt het oude battery pack verwijderd en een nieuw pack geïnstalleerd. Hierna is de accu als nieuw en kan er weer jaren mee gefietst worden.

Wanneer moet ik mijn Amslod accu vervangen?

Na ongeveer 5 jaar is een fietsaccu toe aan vervanging. De batterij is versleten en er kan nog maar een aantal kilometer met een volle accu gefietst worden. De energiecellen zijn onderhevig aan slijtage en kunnen nog maar een kleine hoeveelheid energie opslaan.

Ik zie mijn Amslod accu niet: is revisie mogelijk?

Is uw Amslod batterij niet te vinden in het overzicht? Geen zorgen, de kans is groot dat we deze gewoon voor u kunnen herstellen. Vul het aanvraagformulier in of neem via e-mail/telefoon contact op voor de mogelijkheden.

We helpen u via WhatsApp