Multicycle accu revisie

U kunt steeds minder kilometers fietsen met uw Multicycle accu? Het is niet noodzakelijk om een nieuwe accu te kopen. Onze reparateurs kunnen namelijk uw Multicycle accu reviseren. U kunt ook nog eens zelf de capaciteit bepalen.

Multicycle accu: veelgestelde vragen

Multicycle accu nieuw kopen of reviseren?

In verband met het faillissement zijn de oudere accumodellen van Multicycle moeilijk te verkrijgen. Om de Multicycle e-bike te blijven gebruiken is revisie dan vaak ook de enige optie. Dit heeft als voordeel dat de capaciteit kan behoorlijk uitgebreid worden.

Wat is het bereik van een MC fiets accu?

Het is lastig om het exacte bereik van een Multicycle batterij in te schatten. Dit hangt in de praktijk af van vele externe factoren, bijv. hellingsgraad van de weg en buitentemperatuur. De capaciteit van de accu heeft grote invloed. Hoe hoger de capaciteit, hoe meer kilometers er afgelegd kunnen worden.

Is Multicycle accu reviseren voordeliger dan een nieuwe accu kopen?

Het hergebruik van meerdere componenten tijdens revisie levert een behoorlijke kostenbesparing op. Dit maakt revisie in de meeste gevallen goedkoper dan een nieuwe batterij.

Wat is er mogelijk met de MC accu?

Benieuwd naar wat er mogelijk is met uw Multicycle e-bike accu? Bel of mail onze klantenservice en u wordt voorzien van persoonlijk advies. We zijn bereikbaar via e-mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefonisch (013 - 2045014).

We helpen u via WhatsApp