Multicycle accu revisie voor e-bike

U kunt steeds minder kilometers fietsen met uw Multicycle accu? Het is niet noodzakelijk om een nieuwe accu te kopen. Onze reparateurs kunnen namelijk uw Multicycle accu reviseren. U kunt ook nog eens zelf het vermogen bepalen.


Multicycle fietsaccu revisie: hoe werkt het?

Multicycle accu kopen

1. U stuurt de gebruikte Multicycle fietsaccu gratis op naar ons reparatiecentrum

U kiest de accu die past bij uw Multicycle elektrische fiets en geeft aan wat het vermogen van de batterij na revisie moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met verzendinstructies en een label dat u op het pakketje kunt plakken. Door gebruik te maken van dit verzendlabel wordt uw accu gratis vanaf een PostNL pakketpunt naar ons reparatiecentrum verstuurd. Na afgifte ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Multicycle accu reviseren

2. De Multicycle fietsaccu wordt getest en gereviseerd

Als de accu bij ons reparatiecentrum is aangekomen ondergaat deze eerst een korte test.. Deze test is bedoeld om de conditie van de energiecellen te bepalen. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack vervangen door nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung. Afsluitend wordt de Multicycle accu opnieuw getest om te controleren of de batterij voldoende energie aan de motor kan leveren.

Multicycle accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Als de batterij succesvol door de test en de reparatie gekomen is ontvangt u bericht per e-mail, zodat u precies weet wanneer de accu retour gezonden wordt. Deze e-mail bevat verder instructies voor heringebruikname van de Multicycle accu na revisie. Het opvolgen van deze instructies helpt om de batterij zo snel mogelijk op de maximale capaciteit te brengen.

Uw Multicycle accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl: service en garantie

Tegen de tijd dat uw fietsaccu aan vervanging toe is verkeren de meeste componenten van uw e-bike nog in prima conditie. Ook de behuizing en elektronica van uw huidige accu zijn meestal nog in goede staat. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe elektrische Multicycle accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen wij uw Multicycle accu reviseren en heeft u de mogelijkheid.

Als u nog onbekend bent met revisie kunnen wij ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen voordat u betaalt. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen. Er zijn voor u geen kosten als blijkt dat revisie van uw Multicycle accu niet mogelijk is. Als de batterij wel succesvol gereviseerd is heeft u recht op 12 maanden garantie. 

Kunnen jullie mijn Multicycle accu reviseren: wat is er mogelijk?

Kunt u de accu van uw Multicycle elektrische fiets niet terugvinden? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice: telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl.