COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Multicycle accu revisie voor e-bike

U kunt steeds minder kilometers fietsen met uw Multicycle accu? Het is niet noodzakelijk om een nieuwe accu te kopen. Onze reparateurs kunnen namelijk uw Multicycle accu reviseren. U kunt ook nog eens zelf de capaciteit bepalen.


Multicycle accu revisie: hoe werkt het?

U kiest de Multicycle accu die past bij uw e-bike en geeft aan hoe groot de capaciteit van de batterij moet worden. Als de bestelling succesvol verwerkt is, ontvangt u een e-mail met verzendinstructies en een label dat u op het pakketje kunt plakken. Door gebruik te maken van dit verzendlabel wordt uw accu gratis verstuurd. 

In het reparatiecentrum wordt eerst gekeken of er daadwerkelijk sprake is van slijtage. Als de batterij in aanmerking komt voor revisie wordt normaalgesproken enkel de versleten battery pack van uw Multicycle accu vervangen door nieuwe energiecellen van Panasonic of Samsung.

Uw Multicycle accu reviseren: service en garantie

Tegen de tijd dat uw fietsaccu aan vervanging toe is verkeren de meeste componenten van uw batterij nog in prima conditie. Wat dat betreft is het zonde om een gloednieuwe elektrische Multicycle accu te kopen. Voor een aanzienlijk lager bedrag kunnen wij uw Multicycle accu reviseren waarbij u de mogelijkheid krijgt om de capaciteit uit te breiden.

Als u nog onbekend bent met revisie is het begrijpelijk dat u liever eerst de kwaliteit van de reparatie wil beoordelen. Vandaar dat wij u de optie bieden om ook achteraf te betalen. Er zijn voor u geen kosten als blijkt dat het repareren van uw Multicycle accu niet mogelijk is. Als de batterij wel succesvol gereviseerd is heeft u recht op 24 maanden garantie. 

Kunnen jullie mijn Multicycle accu repareren: wat is er mogelijk?

Kunt u de accu van uw Multicycle elektrische fiets niet terugvinden? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met onze klantenservice: telefonisch of via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp