COVID-19 update: de recente ontwikkelingen en RIVM richtlijnen hebben mogelijk een kleine invloed op onze productiecapaciteit, maar u kunt uw accu zonder probleem blijven opsturen naar het reparatiecentrum waar deze z.s.m. in behandeling wordt genomen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en per e-mail te bereiken (binnen één werkdag reactie). Wij verzoeken u om de accu niet persoonlijk af te geven of op te halen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van onze gratis verzendservice.

Vogue accu reviseren

Langere afstanden fietsen met uw Vogue accu? Een nieuwe batterij bestellen is niet nodig: wij kunnen het versleten binnenwerk van uw Vogue accu vervangen. Uitbreiding van de capaciteit behoort ook tot de mogelijkheden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vogue accu kopen of herstellen?

Na het selecteren van de uw Vogue accu in het overzicht kiest u de gewenste capaciteit. U maakt een bestelling aan en aansluitend ontvangt u een e-mail met instructies. Met behulp van deze informatie kunt u de oude accu kosteloos opsturen naar het repair centre. Hier worden de uitgeputte accu-cellen verwisseld voor nieuwe. Tot slot wordt de batterij getest en, inclusief 1 jaar garantie, weer naar uw adres teruggestuurd.

Wat is er mogelijk voor uw Vogue batterij?

Wilt u weten wat de opties zijn voor uw Vogue accu? Wij voorzien u graag van advies. U kunt ons bellen op 013 – 2045014 of stuur een e-mail naar info@fietsaccu-revisie.nl.