COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Bikkel accu revisie voor e-bike

Geeft uw Bikkel accu minder lang met ondersteuning tijdens het fietsen? Dit is meestal het gevolg van slijtage. Het is niet nodig om direct voor een nieuwe accu te kiezen. We kunnen namelijk voordelig uw Bikkel accu reviseren.


Bikkel accu reviseren: zo werkt het

Uw Bikkel accu reviseren is eenvoudig: U kiest uw Bikkel accu model en bepaalt de capaciteit die u nodig heeft. Vervolgens krijgt u van ons een verzendlabel via e-mail, waarmee u kosteloos de accu kunt verzenden.

In het reparatiecentrum vindt er een pretest plaats en als blijkt dat de energiecellen versleten zijn, wordt het oude cellenpakket van uw Bikkel accu vervangen. Nieuwe cellen van Panasonic of Samsung worden in de behuizing geplaatst.

Wat is er mogelijk met uw Bikkel accu?

Wanneer uw accu tekenen van slijtage vertoont is het zonde om een volledig nieuwe Bikkel accu te kopen. Bovendien biedt reviseren de optie om het bereik van de batterij te vergroten. Blijkt dat herstel van uw accu niet mogelijk is? Dan zijn er voor u geen kosten. Fietsaccu-revisie.nl neemt alle gemaakte kosten voor eigen rekening. Wilt u niet meteen bij bestelling betalen? Wij bieden de optie ‘achteraf betalen’.

Kunt u uw Bikkel elektrische fiets accu niet vinden op onze website? U kunt altijd ons aanvraagformulier invullen om extra informatie te ontvangen. Onze klantenservice is tevens te bereiken via mail (info@fietsaccu-revisie.nl) of telefonisch.

We helpen u via WhatsApp