COVID-19: we verzoeken u zo veel mogelijk gebruik te maken van onze gratis verzendservice i.p.v. fysiek brengen/halen.

Babboe accu revisie voor e-bike

De accu van uw Babboe bakfiets presteert minder dan een aantal jaren geleden? De kans is groot dat uw accu versleten is, maar gelukkig kunnen wij uw Babboe accu reviseren. U mag zelf zelf het vermogen van de batterij bepalen.


Babboe bakfiets accu revisie: het proces

Uw Babboe accu reviseren werkt als volgt. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Plak dit label op de doos en stuur het pakketje met uw accu gratis richting ons reparatie-adres.

Na ontvangst van het pakketje volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de versleten battery pack vervangen door nieuwe A-grade energiecellen. Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail.

Babboe accu reviseren: service en garantie

Als uw accu minder goed presteert dan voorheen is het zonde om een volledig nieuwe Babboe accu te kopen, aangezien de meeste onderdelen nog jaren meegaan. Voor een lager bedrag kunnen wij uw Babboe accu vervangen met als bijkomend voordeel dat u kunt kiezen voor energiecellen met meer vermogen.

Klanten van Fietsaccu-revisie.nl hebben altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Blijkt dat we uw Babboe fietsaccu niet kunnen repareren? Dan hoeft u niets te betalen. Na ontvangst van de accu heeft u recht op 24 maanden garantie.

Vragen over Babboe accu revisie

Kunt u de Babboe accu van uw elektrische bakfiets niet terugvinden? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.

We helpen u via WhatsApp