Babboe accu revisie voor e-bike

De accu van uw Babboe bakfiets presteert minder dan een aantal jaren geleden? De kans is groot dat uw accu versleten is, maar gelukkig kunnen wij uw Babboe accu reviseren. U mag zelf zelf het vermogen van de batterij bepalen.


Babboe bakfiets accu revisie: het proces

Uw Babboe accu reviseren is eenvoudig in 3 stappen geregeld:

Babboe accu bestellen

1. Stuur uw fietsaccu gratis en verzekerd op naar ons reparatiecentrum

U kiest de accu die past bij uw Babboe elektrische bakfiets en selecteert het gewenste vermogen na revisie. Nadat de bestelling succesvol afgerond is ontvangt u een e-mail met instructies en een verzendlabel. Plak dit label op de doos en stuur het pakketje met uw accu gratis vanaf een PostNL pakketpunt richting ons reparatie-adres. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met trackingcode.

Babboe accu reviseren

2. Onze reparateurs testen en reviseren uw Babboe accu

Na ontvangst van het pakketje volgt er eerst een korte test om te bepalen wat de conditie van de energiecellen is. Normaalgesproken wordt tijdens het reviseren enkel de versleten battery pack vervangen door A-grade energiecellen van Samsung of Panasonic. Na afloop wordt de gereviseerde accu opnieuw uitgelezen om te controleren of de batterij daadwerkelijk het gewenste vermogen met de juiste spanning kan leveren.

Babboe accu retour

3. De gereviseerde fietsaccu wordt retour gezonden

Wanneer de revisie succesvol afgerond is ontvangt u persoonlijk bericht per e-mail. Zo weet u precies wanneer de accu retour gezonden wordt. Verder wordt in deze mail uitgelegd hoe de accu het beste weer in gebruik genomen moet worden. Op die manier bereikt de batterij zo snel mogelijk de maximale capaciteit.

Babboe accu reviseren: service en garantie

Als uw accu minder goed presteert dan voorheen is het zonde om een volledig nieuwe Babboe accu te kopen, aangezien de meeste onderdelen nog jaren meegaan. Voor een lager bedrag kunt u de accu van uw e-bike laten reviseren met als bijkomend voordeel dat u kunt kiezen voor energiecellen met meer vermogen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever eerst de kwaliteit van de revisie wil beoordelen voordat u betaalt. Om die reden hebben klanten van Fietsaccu-revisie.nl altijd de mogelijkheid om achteraf te betalen! Blijkt dat we de accu van uw Babboe elektrische fiets niet kunnen repareren? Dan hoeft u niets te betalen. Na ontvangst van de accu heeft u recht op 12 maanden garantie.

Vragen over Babboe accu revisie

Kunt u de Babboe accu van uw elektrische bakfiets niet terugvinden? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw accu. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze klantenservice te telefonisch te bereiken of via info@fietsaccu-revisie.nl.